Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 13. hete?

Terhesség 13. hete?

Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni, hogy ha belekezdtem a terhesség 13.hetébe, el lehet-e még vetetni?
2012. márc. 9. 14:57
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

max akkor, ha sérült a magzat. Egyébként nem hiszem, hogy lehetne.

Viszont ha nem szeretnéd még mindig ott az örökbeadás.

2012. márc. 9. 15:00
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg 12. hét a határ, amíg még "biztonsággal" el tudják venni. Ha ezt túlléped, nagyobb a kockázati faktor. De indokolt(!) esetben természetesen még elveszik. Ha nincs nyomósabb indokod rá, csupán annyi pl., hogy csak most sikerült eldönteni, mi legyen a sorsa, hát akkor lehetséges, hogy nem vállalja el a doki.
2012. márc. 9. 15:00
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak belekezdtél a 13. hétbe, akkor még betöltött 12 hetes vagy. Mindig a betöltött heteket nézik. Amúgy, ha most jutott eszedbe, nem intéztél eddig semmit, akkor esélytelen, mert előtte 2 alkalommal meg kell jelenned a Családvédelmi Szolgálat védőnőjénél tanácsadáson. Ott időpontot kell kérni, amit lehet, hogy eleve nem kapsz egy héten belül. Úgyhogy teljesen kizárt, kicsúsztál az időből.

Eddig meg akartad tartani? MI történt, hogy meggondoltad magad?

2012. márc. 9. 15:02
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, ahogyan már felettem is írták, ha most kezdenéd az ügyintézést, már bőven betöltött 13 hetes lennél. Szóval: nem.
2012. márc. 9. 15:03
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, nem a doki dönti el, hogy elvállalja-e vagy sem, törvény írja elő, hogy 12. hétig lehet megszakítani. Ha egészségügyi oka van, ami később derült ki, akkor természetesen lehet később is.
2012. márc. 9. 15:04
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiskorú vagy, akkor a 16. hétig elveszik.
2012. márc. 9. 15:06
 7/33 A kérdező kommentje:
eddig se akartam megtartani mivel még nagyon fiatal vagyok és az a probléma hogy dec 21.ota nem jött meg, de a két teszt negatív lett és a nőgzógyászhoz csak ehónap19.re kaptam időpontot.
2012. márc. 9. 15:10
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vga ha nem titok? Ha decemberben volt meg utoljára, akkor már az első kimaradt menszi után is el kellett volna menni dokihoz, teszteredménytől függetlenül. Mivel azok sem mindig mutatnak tuti eredményt. Márc 19-én elmégy dokihoz, az még +2 hét durván, hát elég felelőtlen voltál, sajnálom.
2012. márc. 9. 15:13
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ, mikor csináltál tesztet?

Mostanában igen? Mert ha az is negatív lett, akkor nem vagy terhes.

Ha az elmaradt menzi után egy pár nappal, az még nem ad 100%-os bizonyosságot.

Viszont mostanra már mindenképp.

Ettől függetlenül, ha a menzi késik legalább két hete, terhességtől függetlenül érdemes nőgyógyászt felkeresni.

Kérdésedre választ adva, nem, nem lehet 13 hetes terhességet elvetetni.

2012. márc. 9. 15:41
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis az orvos mondja meg h hány hetes a terhesség mert úgy látszik te nem vagy vele tisztában.Majd akkor kiderül,ha 13 hetes akkor Boldog Babavárást!
2012. márc. 9. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!