Van e valaki aki se nem rugdosást, nem csuklást, nem fészkelődést hanem valami leírhatatlan gyors mozgásokat érzett a terhesség 30-32 hete között?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 09:03
1/3 anonim válasza:
Igen, én is szoktam ilyet érezni, az a baba izületeinek a remegése, nincs még kifejlődve teljesen! Olyan mintha remegne! Erre gondolsz?
29hkm
2/3 anonim válasza:
Amennyiben néhány másodpercig tartó remegésre gondolsz, akkor igen. Szinte végig a terhesség alatt. Aggódtam is, hogy epilepsziás vagy mi lesz. De még születés után is láttam néhányszor remegni a lábát, ebből tudtam hogy mi lehetett. Most 11 hónapos, kutya baja.
3/3 anonim válasza:
Ez a remegés a baba fejletlen idegrendszere miatt van, És valóban, születés után is eltarthat még egy kis ideig. Emiatt nem kell aggódnod, nekem is beremeg néha a pici lányom.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!