Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 13. hete?

Terhesség 13. hete?

Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni, hogy ha belekezdtem a terhesség 13.hetébe, el lehet-e még vetetni?
2012. márc. 9. 14:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
2012. márc. 9. 21:26
 22/33 anonim ***** válasza:
61%
kedves kérdező,milyen tájékozott vagy az abortuszos dolgokban.abban lettél volna ilyen tájékozott h h kell védekezni.szánalma svagy.a hülyeséged miatt fog meghalni egy magzat.gratulálok.
2012. márc. 9. 21:42
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Ellenzem az abortuszt úgy érzem nem tudnám soha megtenni, de nem értem azokat sem akik egy ilyen helyzetbe kerülő személyt nekiállnak ostorozni.

Kár azon agyalni vagy bántani, hogy hogyan kellett volna csinálni (nekem is van elképzelésem, hogy mit lehet tenni, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe az ember), de ez a kérdezőn nem segít. Nála már megtörtént az egész, amit megtehet, hogy minél hamarabb utánajár a dolgoknak (én biztosan nem várnám ki a 18.-át) és intézkedik.

2012. márc. 9. 21:56
 24/33 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy terhes vagy. :) Két negatív teszt mellett majdnem kizártnak érzem (kivéve ha mondjuk február közepe-eleje táján fogant és még negatív a teszt, de akkor nem is vagy 13 hetes).

(Egyébként én még abortusz ellenesnek sem vagyok igazán mondható, nekem is volt sajnos... No de 18 hetesen az én babám már olyanokat rugdosott esténként, hogy csak na... Én még a 12. hetet is sokallom néha, bár értem, hogy kell valamilyen határ.

Van, amit lehet, de nem éri meg. Nekem a 8. héten végzett megszakítás is iszonyú lelki teher volt. Tehát azt gondolom, hogy bizonyos határon túl, bár van mód ilyesmire, nem engedhetjük meg magunknak. Meg szerintem kevés orvos vállalná, megkérdeztem a férjemet itt mellettem (orvos), ő pl. nem tenné meg, pusztán azért mert valaki kiskorú.)

Szóval, próbálj keríteni egy orvost, aki rád néz, de én azt hiszem, hogy itt nem baba van a dologban. Védekeztek egyébként?

2012. márc. 9. 22:19
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok ilyen kis fiatal mint te is azt gondoljátok a terhesség valami nyűg amitől megkell szabadulni,ilyenkor sajnos nem gondoltok bele hogy az egy kisbaba lenne!!Persze így könnyebb feldolgozni,igaz?!
2012. márc. 10. 08:40
 26/33 A kérdező kommentje:
Igen védekeztünk. Tudom, hogy sokan ellenzik az abortuszt de nincs más választásom. Ha megszületne, (ha terhes vagyok) már nem tudnám örökbe adni, felnevelni meg az anyagiak mellett nem lehetne.Higyjétek el, hogy megtartanám, ha lehetne, hisz van két húgom és imádom a gyerekeket.
2012. márc. 10. 09:34
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem hogy miért nem mész el orvoshoz?!?!

Én amikor pozitívat teszteltem már 1 órán belül az SZTK-ban ültem és csináltak egy UH.-ot,ahol megmondták h terhes vagyok.Ennyi.

Te meg tegnap írtad ki a kérdést és még mindig nem tudod mi van,ráadásul nem is pár hetes terhes vagy...ha vagy!!

2012. márc. 10. 10:54
 28/33 anonim ***** válasza:

akkor se értem ezt a hozzá állast ezt úgy hívják,hogy őnzö vagy,mert egy "magzat van a szíved alatt",nekem már 14 hetesen lehete érezni,hogy mozog....inkább ad örökbe!!!!!

32 hetes kismama

2012. márc. 10. 11:24
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Ket negativ terhessegi teszttel szerintem sem vagy terhes. Van valami mas jele a terhessegnek? Hanyinger, szedules, puffadas, mell viszketes vagy valami mas? Minnel hamarabb menj el uh-ra, ott majd kiderul.
2012. márc. 10. 11:50
 30/33 A kérdező kommentje:
Semmi dec. végén viszketett csak a mellem, de azóta semmi és akkor mindenkinek viszketett valamije, mert nem volt jó a tusfürdő.. Amúgy meg semmi.
2012. márc. 10. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!