Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 13. hete?

Terhesség 13. hete?

Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni, hogy ha belekezdtem a terhesség 13.hetébe, el lehet-e még vetetni?
2012. márc. 9. 14:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy időpontot?! Terhesambulancián is fogadnak, megállapítják a terhességet, és intézkednek a további vizsgálatokat illetően, ha szükséges, vagy akármelyik nőgyógyászaton, mehetsz időpont nélkül, maximum várni kell. De ha olyan fiatal vagy, a gyerekorvosod sürgősségi beutalót is adhat... Menj orvoshoz mihamarabb!!!

(19.-én már majdnem betöltött 13 hetes leszel, március 15-én töltöd a 12. hetet, addig lehet szó abortuszról, de ennek az ügyintézése alsó hangon 6 nap, ha mindenféle kérvénnyel sürgősségi ügyintézéssel történik. Persze HA terhes vagy. Nem lenne jobb nyugodtan aludni?)

2012. márc. 9. 15:55
 12/33 A kérdező kommentje:
két hete volt a második teszt és azt édesanyám segítségével (mivel neki több gyakorlata van ebben) néztük meg és negatív lett az elsőt pedig az első elmaradt menstruációm után kettő kettő és fél héttel.
2012. márc. 9. 16:21
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
És 2 hete amikor felhívtad a nőgyógyászt csak márc 19-re adott időpontot? Nem tudtok magándokihoz elmenni? vagy valami sürgősségi ambulanciára vagy ilyesmire? Mert ha terhes vagy és nem szeretnéd megtartani akkor a minél gyorsabb intézkedés a célravezető. Ha kifutsz az időből csak az örökbeadás vagy a baba felnevelése marad.
2012. márc. 9. 16:23
 14/33 A kérdező kommentje:
sajnos igen, ilyen későn adnak időpontot mindenhová. De utána is néztem alaposabban és a 18. hétig elveszik, ha az illető kiskorú, és én még épp benne vagyok ebben.
2012. márc. 9. 16:34
 15/33 anonim ***** válasza:
79%

Nekem azt mondták anno hogy a 10.hétig lehet elvetetni.

Hány éves vagy ha szabad megkérdeznem?

28hkm

2012. márc. 9. 16:51
 16/33 anonim ***** válasza:
71%

Te képes lennél elvetet egy 13 hetes magzatot....undoritó vagy,inkább védekezni kellet volna ez egy kép,hogy milyen most a babád.

www.valsagterhesseg.hu/terhesseg01.html

2012. márc. 9. 16:59
 17/33 anonim ***** válasza:
86%
"A 13. héten a fejen finom szálú haj kezd nőni, és szemmel láthatóvá válnak a nemi jellegzetességek."
2012. márc. 9. 17:00
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Én a 13.hétbe vagyok. Hétfőn voltam uh-on, 6,1cm az ülőmagassága, jár keze lába, igaza kis emberke aki tele van energiával. Szüld meg és add örökbe, valaki akinek nem lehet nagyon örülne a te kis picurkádnak.
2012. márc. 9. 17:36
 19/33 porcukormókus ***** válasza:
72%
Ez komoly?? 18.hétig elveszik a babát, ha anya kiskorú? Én még erről sosem hallottam..
2012. márc. 9. 20:37
 20/33 A kérdező kommentje:
A 18. hétig elvégezhető a terhesség megszakítása, ha a kérelmező korlátozottan cselekvőképes vagy cselekvőképtelen (pl. ha kiskorú), ha a nő önhibáján kívül, egészségi oknál fogva vagy orvosi tévedés miatt nem észlelte a terhességét, valamint abban az esetben, ha a nő az egészségügyi intézmény vagy más hatóság mulasztása miatt lépte túl a 12 hetes időkorlátot. A törvényben meghatározott okok valamelyikének, tehát az egészség veszélyeztetettségének akár a nő, akár a magzat oldalán, bűncselekménynek vagy súlyos válsághelyzetnek ezekben az esetekben is fenn kell állniuk.
2012. márc. 9. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!