Terhesség 13. hete?
Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni, hogy ha belekezdtem a terhesség 13.hetébe, el lehet-e még vetetni?2012. márc. 9. 14:57
31/33 anonim válasza:
látszik,h még fiatal vagy!
ha 2 teszt negativ és semmilyen tüneted nincs,akkor nem lehetsz terhes és alapból nagy marhaság volt kiirni pont igy a kérdést!
ha ennyire tájékozatlan vagy inkább ne is szexelj!!!
32/33 anonim válasza:
Nem vagy terhes az biztos.16 évesen én is voltam így,hogy egyszer csak elmaradt a menstruációm és kiderült,hogy csak hormonzavar,aztán volt hogy érettségi előtt pár hónappal az idegességtől nem jött meg.Az meg hogy védekeztetek mit jelent?Gumival vagy megszakítással?Mert ha a gumi nem lyukadt ki,akkor hogy lehetnél terhes?!Szerintem fogsz kapni Clostilbegylt vagy más peteérést serkentő gyógyszert és meg fog jönni.
33/33 anonim válasza:
Mi tortent azota veled? Van vagy volt baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!