Szegeden nőgyógyászat?
Szia!
Szeged Női Klinika
Keresd Dr. Daru Józsefet! Bejelentkezel a magasföldszinten az adminisztrátori ablaknál (kell tajkártya, személyi és lakcímkártya), mondod melyik orvoshoz akarsz menni és ott mondják h melyik ajtónál kell várakozni. (Egyébként 4-es ambulancia) Majd név szerint szólítanak, a többit meg megbeszéled a dokival.
Ne ijedj meg, egy idősebb orvos az egyik lábára sántít picit, de nagyon aranyos és kedves.
Én hozzá járok, azért merem ajánlani és nála is fogok szülni, ahogy a Húgom is.
Üdv
38 hkm
Szia!
Ha, nincs orvosod, akkor vagy a Női Klinikára menj, Semmelweis utcában van, ott a földiszinti folyosó végén kell bejelentkezni. Itt van mindig kb 4-5 orvos, aki ügyeletben van, és UH-t is csinálnak. Csak mindig nagyon sokan vannak, úgy készülj, hogy sokat kell várni. 8-13 között van rendelés (ez nem 100%, de így rémlik)
Ha jól tudom, akkor mehetsz még a Vasas Szent Péter utcai rendelőbe is, bár itt még nem voltam és nem tudom, hogy ott hogyan működik.
Esetleg a II. kórházat is megpróbálhatod, mintha már oda is lehetne menni. De ez sem biztos!
Én mindig a klinikára járok kötelező Uh-ra és magánrendelésre az orvosomhoz, de szerintem itt a neten utána tudsz keresni.
Szia
2. válaszoló vagyok! Mire vagy pontosan kiváncsi? Kérdezz bátran!Segítek, én is szegedi vagyok és a második babámat várom!
Sajnos rendelés általában csak 1-ig van, de a Klinikán van ügyelet. (bár nem tudom, hogy mit mondanának ott, ha most bemennél)
Szia! Először is nyugodj meg, nem tesz jót most az idegeskedés.
A lehető legrosszabb napon mentél a Vasas Szent Péter utcai rendelőbe, mert egyedül pénteken csak délig van a legtöbb doki. A többi napon 18 óráig van rendelés, 17 óráig tudsz bejelentkezni a körút felől nézve a második ajtónál (jobbra a kis ablaknál). Lakcímkártya kell mindössze, az legyen nálad. Utána szépen kivárod a sorod. Tudom ajánlani Dr. Keresztes Csabát és Dr. Szabó Kornélt is, kérheted oda magad, de meg is kérdezik a recepción.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!