Manócskaah kérdése:
Ért valaki ehhez?
Figyelt kérdés
Tudná nekem valaki elemezni a nőgyógyászati leletemet? Ép külső genitaliak. Közepesen tág vagina. Portio hátul. Rendes nagy, anteflectalt uterus, szabad környezetben. UH: rendes nagy uterus. Jelenthet terhességet? Volt 2 halvány pozi tesztem de mensizek kicsit ezért mentem orvoshoz.2011. nov. 14. 17:33
1/6 anonim válasza:
Egyik sem utal arra, hogy terhes lennél, de ez egyébként is tapintási lelet. Tapintási leletnél az orvosok már nem mind írják oda a terhességi gyanút. Jobb szeretik az UH-os leletet használni a megállapításra. Minden esetre a lelet alapján normális a nemiszerved.
2/6 A kérdező kommentje:
igen ez csak tapintás,nem volt uh az sztkban de elküldtek vérvételre. holnap kiderül,köszi
2011. nov. 14. 17:48
3/6 A kérdező kommentje:
Amugy a zárt magasan fekvő máhszáj szerintem terhességkor van,mensi alatt tuti nyitott de mindegy.... :)
2011. nov. 14. 19:03
4/6 anonim válasza:
Normális lelet, kora terhességet tényleg az uh meg a labor mutatja ki!
Ír meg mi volt!
Szorítok,hogy baba legyen!!
5/6 A kérdező kommentje:
De szerinted lehet az h nem vagyok terhes,mensizek(barnázok inkább) és fent van a méhszájam meg zárt?:O
okés köszi,megírom mindenképp:) remélem baba:)
2011. nov. 14. 19:15
6/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes a vérvétel igazolta a béta hgc:0,01:/ majd legközelebb:)
2011. nov. 15. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!