Szerintem örülj! Én a 12. hétig minden reggel hánytam, volt nap hogy kétszer is, és egész nap tartó hányingerem volt, de olyan szinten hogy alig ment le valami a torkomon és nem tudtam mást csinálni, csak feküdni az ágyban. Szerencsére a 12. hét után már csak a reggeli hányás maradt meg, a hányinger elmúlt. Egyébként sok praktikával tudod enyhíteni, nekem sajnos egyik sem használt, de általában működnek! :-)
2012. márc. 9. 19:50
2/12 anonim válasza:
az utolsó, semmi nem eset jól, feküdni nem tudtam, ülés is fájt, a baba majd szétrepesztette a hasam úgy ficánkolt, augusztus volt úgy izzadtam mint egy kutya,kakálni nem bírtam, a víznek hal szaga volt állandóan öklendeztem, a gyomorsavam már a szememen folyt ki
2012. márc. 9. 19:55
3/12 anonim válasza:
A 8. és a 9. hét is verseng ezért a kétes dicsőségért:(
Mindkét hét ugyanúgy telt: reggel hányingerrel ébredtem, ez délelőtt hányásba torkollt, egész napos émelygés, és délutántól kb. óránként hányás, majd lefekvés után futás, és még egy hányás:(
MOst kezdem a 19. hetet, már csak délután van hányingerem, meg este, hányni már nem hányok, szerencsére:)
2012. márc. 9. 19:55
4/12 anonim válasza:
Nekem az eleje volt borzasztó mindkettővel. 6 hetesen kezdődött és most eltartott a 15.hétig. Az elsővel kevesebb ideig tartott és nem is hánytam. Hogy ebből melyik volt a legborzasztóbb nem tudom viszont ilyen 20 hetesen én már nagyon jól voltam kb a 32-ig. Utána megint rossz volt de csak az elsővel. Iszonyatos gyomorégés állandó jóslófájásokkal párosítva. :O Most jól elvettem a kedved de sajnos ez van. Később még rosszabb is lehet. :(
2012. márc. 9. 19:56
5/12 A kérdező kommentje:
uhh és még én nyavajgok!Csak sajna az a baj,h.undorodom a hányástól,egyszerűen rettegek tőle:(de nektek kijutott,kitartást mindenkinek(magamnak is:))
2012. márc. 9. 19:58
6/12 anonim válasza:
Az utolsó 4 hét... hatalmas volt a pocakom és szinte semmit nem tudtam csinálni úgy mint azelőtt
7/12 anonim válasza:
A 23.-tól a 35. hétig nagyon rosszul éltem meg a terhességet. Veszélyeztetett terhes voltam, másfél hónapot töltöttem kórházban, a többit otthon fekve. Állandó rettegésben voltam, h nehogy koraszülött legyen a babám. Minden nap végén hálát adtam, amit pocakban töltött.
Az első trimeszterben nálam is rendszeres volt az émelygés, és olyan gyenge voltam, h legszívesebben egész nap aludtam volna, de az semmi volt, ahhoz a rettegéshez képest, amit a későbbiekben éltem át.
Végül 39 hétre egészségesen született meg a kislányunk. :)
8/12 anonim válasza:
Mindkétszer az utolsó hetet utáltam a legjobban. Mikor megyek végre szülni? Milyen lesz a szülés? Milyen lesz a baba? Hosszabb volt az utolsó hét, mint előtte az egész. Pedig testileg nem volt bajom, csak lelkileg viselt meg.
2012. márc. 9. 20:19
9/12 anonim válasza:
Az első trimeszter végén volt olyan estém, hogy már majdnem bőgtem, mert napok óta nem tudtam "pottyantani". Aztán segített a glicerines kúp...
2012. márc. 9. 22:16
10/12 anonim válasza:
8., a hányingertől, akkor volt a csúcspont, illetve a 20. körül (már nem tudom pontosan), a tücsök ráfeküdt egy idegre, és nem bírtam megmozdulni fél napig, utána a combjaim akartak kiszakadni. :) Megesik. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!