Melyik volt a legborzasztóbb hetetek a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
hétfőn kezdem a 20.hetet de ez most borzasztó:(3napja hol émelygek hol nem,néha csikar a hasam,esténként néha émelygésre ébredek.Mit tegyek!2012. márc. 9. 19:31
11/12 anonim válasza:
Mindket terhessegemnel a vegen volt rossz, az elsonel azert, mert aranyerem lett, azt hittem, hogy meghalok. Egy hetig ugy fajt, hogy konkretan menni nem birtam, se ulni, bogtem napi tobb orat. Nekem az rosszabb volt, mint a vajudas.
Masodik babanal meg a terhesseg vegen tudtunk csak koltozni, rengeteg dolgom volt, kozben izgultam, hogy nehogy beleszuljek a koltozesbe. De hala Istennek a masodik babaval konkretan fizikai problemam nem volt.
12/12 anonim válasza:
31. hét végétől végig szörnyű volt. Elkezdtem viszketni, véresre vakartam magam melltől lefelé. A szülés után derült ki, hogy feltelt valamivel a szervezetem, és csalánkiütést okozott! 39 hét végén szültem meg, de azt hittem, hogy soha nem jön el! Semmit nem tudtam aludni, egész nap a szódabikarbónás vízben ültem, mert az segített egy kicsit! Szülés után 3 nappal teljesen tünetmentes lettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!