Vezettek terhesnaplót?
Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 04:06
3/7 Babi0906 válasza:
Nem! A nővérem vett neki egy könyvet amit majd a megszületése után kell kitölteni, az nagyon aranyos :)
4/7 anonim válasza:
En az elsovel vezettem a hoxa.hu-n, ott tobb naplot is olvashatsz.
Nezd meg az o blogjat, en imadom olvasni!
5/7 anonim válasza:
Nem vezettem egyik babat varva sem.
Meg az elso fiunk szuletese elott en is kaptam amolyan babanaplo felet, ami ugyan aranyos volt, de azt is lusta voltam toltogetni. Gondoltam, hogy majd masodik babaval. Akkor sem tettem meg.
Asszem ez nem nekem valo idotoltes.
6/7 anonim válasza:
én vezetek, 10 hetes koromtól. úgy gondolom sok mindent el fogok felejteni a terhességről, az érzésekről, a testi változásokról, praktikákról, ezért kezdtem el. tehát inkább magamnak vezetem, nem azért, hogy bárki is elolvassa. meg az elején unaloműzésnek indult. szerintem jó ötlet kiírni az érzéseidet, jobban megmaradnak benned.
7/7 anonim válasza:
Én vezetek várandósnaplót. Szerintem nagyon jó. Ha a gyermekem betölti a 18. életévét, oda fogom neki adni. Így majd láthatja, hogy hogyan vártuk, mik történtek akkor velünk. Én nagyon hamar 15 évesen elvesztettem az anyukámat és olyan jó lenne, ha valami hasonlót hagyott volna Ő is maga után, mert akkor talán tudnék olyanokat is, amiket nem tudok már megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!