Mit szóltok ehhez kedves kismamák?
én most 21 hetesen megijedtem ettől...kell félnem, vagy nyugodjak meg mert a genetikai ultrahangon a mult héten mindent rendben találtal az afp-től függetlenül is?
Szerintem nyugodj meg!! :) Már régóta szajkózzák ezeknek a vizsgálatoknak az értelmetlenségét! Az ultrahang a legfontosabb, az orrcsont, a nyakiredő, egy jó ultrahangos szakember meglátja, ha valami rendellenesség van!!!
Szóval ne zaklasd magad, meg a babád azzal, hogy idegeskedsz! Hallgass az orvosodra!! :)
16 hetes kismama
Hogy miért olyan fontos levenni időben a vért? Erre még a dokim sem tudott válaszolni. Annyit mondott, hogy rajtunk maradt ez az őskövület, ennyi az egész.
Ő pl. be sem kéri az afp eredményét, annyira megbízhatatlannak tartja.
5-ös vagyok.
Azt mondták ne egyél, ne igyál?
Az egész terhesség alatt csak a cukorvizsgálatra kell éhgyomorra menni, másra nem. És ezt nyugodtan elhiheted, mert ötször csináltam végig :-)
Ez érdekes:)
Nálunk semmit nem lehet egyik vérvétel előtt sem enni sem inni.
Bagyon eltérőek a szokások,pedig általában úgy ébredek,hogy éhenv agyok halva,
OFF: Nekem kifejezetten ajánlották, hogy vizet mindenképpen igyak minden vérvétel előtt( még az éhgyomri előtt is), mert jobban látszanak az erek és könnyebb eltalálni. Az asszisztens mondta, aki a vért szokta levenni.
Az afp tényleg elég elavult módszer, van akinek magas érték mellett is egészséges babája született, szóval nem nagyon mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!