Egyáltalán nem érzem magam terhesnek! Baj ez?
második babámat várom, az elsővel minden létező tünetem megvolt, most meg alig van valami,
külsőleg látszik hogy babát várok, pedig még csak 5 hetes vagyok, dokihoz 2 hét múlva megyek ..
de most még a hasam sem görcsöl.
normális ez?
nem előírás ugye hogy állandóan terhességi tünetekkel küzdjek, holott az elsővel ilyenkor már telehánytam a wct
most meg semmi..szinte semmi !
veletek is volt így?..
már azt is bebeszélem hogy lehet már nem vagyok terhes,
nem él a baba stb csak mert másabbak a tüneteim..
dokihoz meg azért megyek csak 2 hét múlva, mert akkora már tuti lesz szívhang legalábbis remélem
áááh készen vagyok !!
de főleg azt beszélem be magamnak hogy nem él a baba,
nem vérzek meg semmi ilyen,
és akkor nyugszok meg hogy rendben van minden, ha előjön valami tünetem ..
de ha nincs semmi egyből beparázok..
ultrahangra gondolom feleslegesen mennék úgysem látnának most semmit se még..
köszi..az elhalt babát leszámítva megnyugtattál :)
de nyílván vannak tünetek ha baj van.
szerencsére nekem nincsenek
úgyhogy próbálok lenyugodni,
szedek gravidát, eszek gyümölcsöt igaz alig birom lenyelni nem kivánom, igazából állandóan teltség érzetem van így alig eszek vmit..
sajnálom a babádat mégegyszer, és köszi a bíztatásokat mindenkinek !!
szia, én is ezen parázok, hogy él-e még a baba, mert ugyan tipikus terhességi tüneteim nem voltak (az első fiamnál sem), csak a mellfeszülés és túlérzékeny mellbimbó...semmi más. Most viszont kb egy hete nem érzem a feszülést, és az érzékenység is elmúlt, meg közbe beleestem az influenzába is, pedig gyógyszert egyáltalán nem szedtem, csak a természetes gyógymódokat és homeopátiás szert. Én most vagyok elvileg 11 hetes 2 napos, és utoljára 7 hetesen nézték a babát UH-n, akkor minden rendben volt, egy hét múlva kell mennem a 12 hetesre meg kombinált tesztre, csak félek, hogy már esetleg nem lesz ott... Persze próbálom magam nyugtatni, hogy nincs baj, csak sajnos a megérzéseim (nagyon) sokszor be szoktak jönni...
Ami téged illet, ha eddig nem voltak tüneteid, akkor vélhetően minden rendben van, úgyhogy ne izgulj, minden rendben lesz a picivel :)
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!