Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyáltalán nem érzem magam...

Egyáltalán nem érzem magam terhesnek! Baj ez?

Figyelt kérdés

második babámat várom, az elsővel minden létező tünetem megvolt, most meg alig van valami,

külsőleg látszik hogy babát várok, pedig még csak 5 hetes vagyok, dokihoz 2 hét múlva megyek ..

de most még a hasam sem görcsöl.

normális ez?

nem előírás ugye hogy állandóan terhességi tünetekkel küzdjek, holott az elsővel ilyenkor már telehánytam a wct

most meg semmi..szinte semmi !

veletek is volt így?..

már azt is bebeszélem hogy lehet már nem vagyok terhes,

nem él a baba stb csak mert másabbak a tüneteim..

dokihoz meg azért megyek csak 2 hét múlva, mert akkora már tuti lesz szívhang legalábbis remélem

áááh készen vagyok !!

2012. márc. 6. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ne idegesítsd magad ilyenekkel! Nem törvényszerű, hogy lennie kell terhestünetnek! Nekem sem volt még az elején, sőt olyan is van, akinek egyáltalán nincs semmilyen! Nyugodj meg, minden rendben van picurkával! :) Boldog babavárást!!! :)
2012. márc. 6. 17:56
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Ne idegeskedj, én pont fordítva voltam mint te. Az elsővel semmi tünetem nem volt, a másodiknál meg... Összességében elmondható, hogy a második gyereknél olyan rosszul voltam az első trimeszterben, mint még életembe soha. Kórházba is kerültem, mert minden kijött belőlem, még a víz is. Mindkét gyerek teljesen egészséges lett végül és csak ez számít. Boldog babavárást!
2012. márc. 6. 18:00
 3/8 A kérdező kommentje:

de főleg azt beszélem be magamnak hogy nem él a baba,

nem vérzek meg semmi ilyen,

és akkor nyugszok meg hogy rendben van minden, ha előjön valami tünetem ..

de ha nincs semmi egyből beparázok..

ultrahangra gondolom feleslegesen mennék úgysem látnának most semmit se még..

2012. márc. 6. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Én ugyanígy vagyok, mint te! Az első kettővel már a teszttől hánytam, most meg semmi. A pisilésen és a fáradságon kívül nincs semmilyen tünetem. Örülnöm kéne neki, de ugyanúgy nyugtalanít, mint téged.
2012. márc. 6. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Szia...pár hete énis ugyanezekkel a gondolatokal kuzkodtem...mivan ha nemél, mivan ha nincsis ott...stb stb...7 hetes vagyok...na netudd meg h milyen hányingerem van egész nap, meg h nemtudok enni majdnemhogy semmit...nefélj ami késik az nem mulik...nemkell megijedni mindjárt, de szerintem ez természetes, már millioszor olvastam és hallottam h az anyukák az elso hetekben be vannak pánikolva h mi van ha...Minden rendben lesz ne félj...Kellemes babavárást...
2012. márc. 6. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Nyugodjatok meg! Az nem baj,ha nem hánysz meg nem émelyegsz meg stb.. Örülj neki. Nekem volt már elhalt terhességem és már vagy 2 hete halott volt a pici. Legtöbb esetben okoz tüneteket ha gond van. Én nagyon görcsöltem,rengeteget hánytam,legyengültem,belázasodtam(39 -40fok), majdnem én is ottmaradtam. DE NEKTEK NEM LESZ ILYEN! Tessék folsavat szedni meg rengeteg gyümit enni. Sétálni, figyelni a tested jelzéseire.Igyál citromfű teát,gondolj a picire. Én elmentem egy uh-ra hogy minden oké e. Ha még nincs is szívhang,tudod méhen belüli e, megfelelő méretű e a petezsák,szikhólyag. Jó kiindulási pont.Engem megnyugtatott.. Jó babavárást!
2012. márc. 6. 19:44
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi..az elhalt babát leszámítva megnyugtattál :)

de nyílván vannak tünetek ha baj van.

szerencsére nekem nincsenek

úgyhogy próbálok lenyugodni,

szedek gravidát, eszek gyümölcsöt igaz alig birom lenyelni nem kivánom, igazából állandóan teltség érzetem van így alig eszek vmit..

sajnálom a babádat mégegyszer, és köszi a bíztatásokat mindenkinek !!

2012. márc. 6. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:
70%

szia, én is ezen parázok, hogy él-e még a baba, mert ugyan tipikus terhességi tüneteim nem voltak (az első fiamnál sem), csak a mellfeszülés és túlérzékeny mellbimbó...semmi más. Most viszont kb egy hete nem érzem a feszülést, és az érzékenység is elmúlt, meg közbe beleestem az influenzába is, pedig gyógyszert egyáltalán nem szedtem, csak a természetes gyógymódokat és homeopátiás szert. Én most vagyok elvileg 11 hetes 2 napos, és utoljára 7 hetesen nézték a babát UH-n, akkor minden rendben volt, egy hét múlva kell mennem a 12 hetesre meg kombinált tesztre, csak félek, hogy már esetleg nem lesz ott... Persze próbálom magam nyugtatni, hogy nincs baj, csak sajnos a megérzéseim (nagyon) sokszor be szoktak jönni...

Ami téged illet, ha eddig nem voltak tüneteid, akkor vélhetően minden rendben van, úgyhogy ne izgulj, minden rendben lesz a picivel :)

Boldog babavárást! :)

2012. márc. 7. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!