Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 évesen gyereket szeretnék?

16 évesen gyereket szeretnék?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és pár hete már ez foglalkoztat, hogy kisbabát szeretnék, párom még nincs,sőt ... szűz vagyok még.De nagyon szeretnék egy kisbabát, ez őrültség?

2012. márc. 4. 20:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mindenki maskent erik es mas idoben. 16 evesen meg olyan jo, gondtalan az elet. Megertelek, hogy szeretnel babat es az oszton hajt es egy termeszetes nem negativ irigyseg mert a b.nodnek mar van....en 37 eves vagyok, a kisfiam 16 honapos. Szerettem volna korabban kisbabat? IGEN! De nem volt meg a megfelelo apaalany hozza. Randizik az ember ezzel-azzal aztan ossze is koltozik valamelyikkel aztan jol megnezed magadnak es latod, hogy szuletett egoista vagy mamakedvence, vagy akarmi de nem az, akivel megosztanad azt, hogy egy kisembert hozzatok a vilagra.

En imadtam 16 evesnek lenni, suliba jarni es sajnaltam az egyik oszt. tarsam aki 17 evesen szult. Kimaradt a sulibol es nem volt "elete".

Amikor eljon a te idod fontos, hogy olyan embert valassz akinek a te oromod fontosabb mint a sajatja, aki kepes teged es a kisembereteket eltartani, aki szeret teged kiloktol fuggetlenul ugy ahogy vagy es amilyen vagy! Aki a masik feled de nem csak a romantikus kepzeletedben, hanem a szurke valosagban.

En sokat vartam ra. 30 evesen talalkoztam vele es azt hittem sohasem jon el.

2012. márc. 5. 05:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok, párom 21. Van egy kisfiúnk, aki 1 hónapos. Megfelelő anyagi háttérbe jött. Tervezett volt. 2 éve vagyunk együtt. Nem szülők nyakára szültem. Szerintem is az anyai ösztönök a felelősek. :) Ennyi idősen én is szerettem volna babát, de van egy kisöcsém, akin gyakorolhattam az anyaságot. Így tudom milyen az éjszakai kelés is.
2012. márc. 5. 10:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Én 17 éves fiú vagyok, és én is nagyon családcentrikus vagyok, és gondolkoztam már azon, hogy nagyon szeretnék babát! Viszont semmiképp nem 18 év alatt (a baba miatt), ill csak akkor, ha már feleségem is lesz! Jó, hogy vannak ilyen lányok is, akik korán gondolnak már a gyerekvállalásra, megnyugodtam, mert, én is hamar szeretnék családot!
2013. máj. 24. 18:05
 14/15 anonim ***** válasza:
én 18 éves vagyok és 14 h km. én nagyon boldog vagyok h gyermekem lesz és am férjnél vagyok
2013. júl. 29. 16:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Na,mi lett azóta?
2022. szept. 24. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!