16 évesen gyereket szeretnék?
Mindenki maskent erik es mas idoben. 16 evesen meg olyan jo, gondtalan az elet. Megertelek, hogy szeretnel babat es az oszton hajt es egy termeszetes nem negativ irigyseg mert a b.nodnek mar van....en 37 eves vagyok, a kisfiam 16 honapos. Szerettem volna korabban kisbabat? IGEN! De nem volt meg a megfelelo apaalany hozza. Randizik az ember ezzel-azzal aztan ossze is koltozik valamelyikkel aztan jol megnezed magadnak es latod, hogy szuletett egoista vagy mamakedvence, vagy akarmi de nem az, akivel megosztanad azt, hogy egy kisembert hozzatok a vilagra.
En imadtam 16 evesnek lenni, suliba jarni es sajnaltam az egyik oszt. tarsam aki 17 evesen szult. Kimaradt a sulibol es nem volt "elete".
Amikor eljon a te idod fontos, hogy olyan embert valassz akinek a te oromod fontosabb mint a sajatja, aki kepes teged es a kisembereteket eltartani, aki szeret teged kiloktol fuggetlenul ugy ahogy vagy es amilyen vagy! Aki a masik feled de nem csak a romantikus kepzeletedben, hanem a szurke valosagban.
En sokat vartam ra. 30 evesen talalkoztam vele es azt hittem sohasem jon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!