16 évesen gyereket szeretnék?
Az... teljes mértékben. A kisbabát nemcsak megszülni kell, hanem felnevelni is. Miből fogod felnevelni, eltartani? Ha nincs munkaviszonyod (márpedig nincs, mert elvileg tanulsz), nem vagy jogosult pl. gyesre.
A gyereknek meg apa kell. Oké, fel lehet nevelni egyedül is, ha muszáj, de nem az az ideális. Sem a nőnek, sem a gyereknek.
A babának sem jó, ha éhezésbe, nélkülözésbe születik.
Járd ki a sulit, esetleg az egyetemet, találd meg az igazit, és ha már megvannak az anyagi feltételek, akkor szülj.
normális,hogy szeretnél,hormonok ,anyai ösztönök stb...
de 16 évesen még érettségid sincs,nem tudnád miből eltartani,a szülők nyakára meg felelőtlenség gyereket szülni,azt meg nem lehet előre tudni,hogy a pasi hogy reagálna ,meg ha el is vállalja a babát,akkor is kerülhetsz olyan helyzetbe,hogy szétmentek és akkor megint az lesz,hogy egyedül vagy a babával és nem tudod miből vegyél pelenkát.
én 19 vagyok én is nagyon szeretnék már babát, a párom is,ráadásul ő jóval idősebb is tőlem,két éves,stabil kapcsolatunk van,ennek ellenére nem akarok még bevállani egy babát a bizonytalanra.először legyen egy végzettségem,munkám ,majd aztán.
Anyai ösztön. :)
Teljesen normális, de türelem, türelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!