30 évesen nagyon késő megszülni az első (egyetlen) gyereket?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 18:48
1/17 anonim válasza:
A legtöbb nő ekkor szüli az első babáját manapság.
Vagy 40 évet akartál írni?
3/17 anonim válasza:
Én a másodikat szültem 30 évesen, igaz, az elsőt 29 évesen. ;-))
Egyáltalán nem késő, ma ez a "trend". A nők karriert építenek, tanulnak, előbb nincs is rá nagyon lehetőségük. Ne aggódj, senki nem fog megszólni miatta.
4/17 anonim válasza:
Áprilisban született az első babám.Szept-ben leszek 30.Nem érzem,hogy késő lenne.Sőőőőt,még mindig gyerek vagyok :) ,viszont mostmár legalább ahhoz felnőtt,hogy őt ellássam.Imádok az anyukája lenni,lehet,hogy hamarabb is így lett volna,de... így jó és pont!És persze meg kellett találni apát is :)
5/17 anonim válasza:
december 25.-én fogom tölteni a 30. évemet és októberben fogom megszülni az első babámat. Szerintem nem késő ilyenkor szűlni.
6/17 anonim válasza:
Februarban szuletett elso fiam es 33 multam. En abszolut nem ereztem kesoinek (sot terv szerint meg kesobb lett volna).
8/17 anonim válasza:
31 éves vagyok és most várom az első babánkat.Persze nem így terveztük,már évek óta szerettük volna.Eddig nagyon bántott amiért nem estem teherbe de már nem bánom,hogy így alakult.
14 hetes km.
9/17 anonim válasza:
Én 27 vagyok és ha nem esem véletlenül teherbe akkor még jó pár év múlva vágtunk volna csak bele.Szerintem nem késő.30 évesen még fiatal vagy.
26+2hkm
10/17 anonim válasza:
Anyukám 42 évesen szülte meg a húgomat. Szóval nálad még biztosan nem késő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!