Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit tegyek? Nem...

Szerintetek mit tegyek? Nem bírom tovább?

Figyelt kérdés
37hetes vagyok.Nagyon nagy problémám van a párommal.Egyálltalán nem foglalkozik velem,sőt csak bánt!Szerinte én vagyok az idegbeteg ilyen emberrel nem lehet normálisan viselkedni.Persze,hogy feszült és ideges vagyok,a hormonok is piszkállnak gondolom meg amúgy is nagyon fáj lelkileg,hogy soha hozzá nem érne a pocakomhoz,nincs hozzám egy jó szava se.Sőt van,hogy hazajön a munkából és hozzám se szól.Pénteken úgy jött haza,hogy szinte röhögve mesélte,hogy hm elhagyta a munkahelyén valami kocsinak a papírjait,kb 20-25 ezer ft-ot ki kell majd fizetnie.Tiszta ideges lettem...miből?És erre én vagyok az idegbajos őrült,mert kiakadtam.Ma behozattam vele a babahordozót,hogy kimossam.Elkezdte szétszedni holott tudja,hogy ezeket én szeretem csinállni,megkértem,hogy hagyja majd én,mintha meg se halotta volna.Kiakartam kapni a kezéből erre megszorongatott és a hordozónak a kupola része eltörött.Nagyon kivagyok.Én így már nem akarok tovább élni és értelme sincs,hogy tönkre tegye a gyerekeink életét.Szerintetek?
2012. márc. 4. 10:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy változott a hozzáállásod és pozítivabban gondolkodsz. Hidd el én nem bántani akartalak, csak szerintem sokkal nagyobb segítség az, amikor valaki rápirít az emberre és gatyába rázza, mint aki nagyon is megértően és babusgatva áll az ilyen kérdéshez, mivel az inkább mégjobban elhiteti veled, hogy jajj igen sajnálnod kell magad. Én a szedd össze magad kommentekkel szerintem hidd el többet segítettem, és nem neveztelek hisztis p-nak, mivel nem is szántam agresszívnek a kommentemet. Én is anya vagyok én is a másodikat várom és néha bizony én is pörölök a párommal és van olyan érzésem h jajj vigyen el valaki most egy lakatlan szigetre mert mindenkiből elég. CSak tudod olyankor meg kell ráznia magát az embernek és végiggondolni mennyi szép dolog van az életében, amiért hálás lehet a sorsnak, és előszedni a kis memóriaablakokból a szép emlékeket, és persze azt sem árt végiggondolni, hogy egyes emberek milyen óriási problémákkal kell h szembenézzenek és ilyenkor nekem eszembe jut, hogy ugyan én most mit kesergek, mikor nekem igazi okom nincs rá.Hát minderre próbáltalak ráébreszteni és nem azt súlykoltam beléd, hogy "jajjj szegény nem kapsz elég gyengédséget, óóóóóó sajnállak nagyon" Szerintem neked igazából nem erre volt szükséged még ha most esetleg az én kommentem meg is haragított fentebb. Amúgy szóval nem írtam, hogy rossz anya lennél vagy ilyesmi, nem is ismerlek. Mindenesetre szép tavaszi napokat és könnyű szülést kívánok!üdv
2012. márc. 5. 21:18
 22/24 anonim ***** válasza:

én vagyok aki ajánlottam a filmet és nagyon örülök, hogy sikerült megnéznetek és hogy úgy tűnik segített:)))

további boldog babavárást és könnyű szüléstű:)))

2012. márc. 6. 09:31
 23/24 anonim ***** válasza:

mi van veled azóta?

megszületett a kisbabád?

remélem minden oksi, néha gondoltam rátok :)

2012. márc. 28. 20:04
 24/24 anonim ***** válasza:
Talán már babázol????????
2012. márc. 28. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!