Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak Lányok? Sokszor...

Mit csináljak Lányok? Sokszor úgy érzem, már nem bírom tovább.

Figyelt kérdés
8+2 hetes vagyok. Jó 3 hete már állandóan rosszul vagyok. Émelygek, hányok, semmi erőm nincs. Főleg délután, és estefelé hányok, amikor hazamegyek melóból. Otthon mindennek rosszul vagyoka szagától, még a mosott ruháétól is. Semmit nem tudok csinálni, csak fekszem és szenvedek. Már úgy szégyellem magam. Mit tegyek? Van valakinek hasonló tapasztalata.
2010. okt. 5. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a Magne B6-ot, és őszibarack minden mennyiségben (befőtt is mehet).Doki mondta a barackot, és bevált.
2010. okt. 5. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Örülj neki, hogy tudsz még dolgozni. Én 6 hónapig hánytam folyamatosan, éjjel-nappal, 12 kg-val lettem könnyebb a 6 hónap alatt. Megpróbálhatod a háztartási kekszet, MagneB6-ot, gyömbért, de nekem semmi nem segített pl. Nem elkeseríteni akarlak, de ha még fel tudsz kelni és nem egész nap az ágyat nyomod 6 hónapig, akkor szerencsés vagy.
2010. okt. 5. 11:16
 3/10 anonim ***** válasza:

én az első három hónapban csak gyümölcsöt ettem, meg vitamint, mindentől rosszul voltam, pedig régen húszabáló voltam, akkor meg amikor csirkéből csináltam valamit, volt hogy főzés közben irány a budi. Az öblítőt meg volt hogy nem használtam , mert az is büdös volt, 13 héttől minden elmúlt.

31 km

2010. okt. 5. 12:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát ez egy ilyen időszak. Valahogy túl leszel rajta, aztán meg majd jön a többi.:)

A terhesség alatt minden időszaknak megvan a maga "szépsége".:D

( mondjuk az érdekes, hogy inkább otthon jön rád a kis Vuk, meló közben meg tudod tartani. Lehet van kicsit pszichés oka is.)

2010. okt. 5. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne merészeld szégyellni magad! Ezen nincs semmi szégyellnivaló! Kismama vagy, ezek a tünetek a terhességgel járnak. Tudom, mennyire kellemetlen, rossz, pontosan ugyanígy voltam, mint te. Reggel, napközben semmi, délután 4-5 felé, óramű pontossággal jött az émelygés, hányás, ólmos fáradtság. Még főzni sem tudtam napokig. A lakás romokban, a szennyestartó tele... Hétvégéken a nap nagyobb részét átaludtam.

Ezt sajnos, tényleg csak túlélni lehet, próbálkozhatsz keksszel, pár korty tej, bármi, ami jólesik.

Nekem a savanyú dolgoktól volt mindig a hányás, aztán meg már mindentől. Ha napközben tudsz enni, az már jó, este meg minden lelkiismeret-furdalás nélkül pihenj. :)

2010. okt. 5. 13:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Bárcsak én tartanék itt, ahol te! Tőlem akár minden másodpercben hányhatnék, csak lenne baba a hasimban! :((
2010. okt. 5. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ne szégyeldd nincs mit! Hidd el, én 30 hétig voltam így. Hát kívánom hogy te ne juss ilyen sorsra :) Viszont a Magne b6 lehet nálad bejönne.
2010. okt. 5. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Haha! Pont most keresgeltem hanyingerrel/hanyassal kapcsolatos kerdeseket, es lam-lam a tied is pont errol szol. En 8+1 hetes vagyok, folyamatosan hanyingerem van, foleg kaja utan, vagy ha kajaszagot erzek, vagy parfumtol, oblitotol. Nekem is foleg este, vacsi utan, munka utan jon elo, bar egesz nap nagyon emelygek, de este mar nagyon rossz. Nekem az elejen a savanyu ubi segitett, mostmar az sem. Ne szegyeld, ez ezzel jar, minden terhesseg mas, nekem az elsonel akkor volt emelyges, ha megeheztem, ezert mindig kekszet ragcsaltam, es az segitett. Most viszont minden kajatol, eves utan, vagy ivas utan. Szornyu. Sebaj, majd tul leszunk rajta. Tanacsot nem tudok sajna adni, de total egyutterzek. :)
2010. okt. 5. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki a kólát! Nagyon sok ismerősömnél bevált. Hátha nektek is segít!
2010. okt. 5. 19:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez volt, a 16-18. hétig...

Szó szerint semmi erőm nem volt, alacsony vérnyomás, nem bírtam a meleget, hánytam, semmi szagot nem tudtam elviselni, már szinte kínzó volt, egész nap feküdtem. Én is szégyelltem magam, mert körülöttem minden kismama tök jól érezte magát, és láttam rajtuk, h azt hiszik, csak hisztizek.

2010. okt. 6. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!