Mit csináljak Lányok? Sokszor úgy érzem, már nem bírom tovább.
én az első három hónapban csak gyümölcsöt ettem, meg vitamint, mindentől rosszul voltam, pedig régen húszabáló voltam, akkor meg amikor csirkéből csináltam valamit, volt hogy főzés közben irány a budi. Az öblítőt meg volt hogy nem használtam , mert az is büdös volt, 13 héttől minden elmúlt.
31 km
Hát ez egy ilyen időszak. Valahogy túl leszel rajta, aztán meg majd jön a többi.:)
A terhesség alatt minden időszaknak megvan a maga "szépsége".:D
( mondjuk az érdekes, hogy inkább otthon jön rád a kis Vuk, meló közben meg tudod tartani. Lehet van kicsit pszichés oka is.)
Ne merészeld szégyellni magad! Ezen nincs semmi szégyellnivaló! Kismama vagy, ezek a tünetek a terhességgel járnak. Tudom, mennyire kellemetlen, rossz, pontosan ugyanígy voltam, mint te. Reggel, napközben semmi, délután 4-5 felé, óramű pontossággal jött az émelygés, hányás, ólmos fáradtság. Még főzni sem tudtam napokig. A lakás romokban, a szennyestartó tele... Hétvégéken a nap nagyobb részét átaludtam.
Ezt sajnos, tényleg csak túlélni lehet, próbálkozhatsz keksszel, pár korty tej, bármi, ami jólesik.
Nekem a savanyú dolgoktól volt mindig a hányás, aztán meg már mindentől. Ha napközben tudsz enni, az már jó, este meg minden lelkiismeret-furdalás nélkül pihenj. :)
Nálam ugyanez volt, a 16-18. hétig...
Szó szerint semmi erőm nem volt, alacsony vérnyomás, nem bírtam a meleget, hánytam, semmi szagot nem tudtam elviselni, már szinte kínzó volt, egész nap feküdtem. Én is szégyelltem magam, mert körülöttem minden kismama tök jól érezte magát, és láttam rajtuk, h azt hiszik, csak hisztizek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!