Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért játszák sokszor a mártírt, amikor senki nem várja el tőlük?
Ezt a jelenséget többször is tapasztaltam már a való életben. Egy lány/nő elrontja az életét, amikor olyan helyzetbe kényszeríti magát, ami neki kifejezetten rossz, de mégsem akar kilépni belőle. Erre a legtöbb esetben végtelenül büszke, egyfajta szent küldetésnek tartja és jaj annak, aki bele mer szólni.
Mindemellett el is várja a maximális együttérzést mindenkitől. De mégis, miért csinálják ezt?
A motívációt a kérdés kiírására egyébként egy nyári kérdésem adta. Egy szerintem teljesen normális kérdést tettem fel, a válaszok közül az utolsó azonban egy förtelmesen arrogáns, lekezelő stílusú volt, ahol egy ilyen tipusú lányt osztott ki engem. Először gondoltam egy cifrát, de végül nem válaszoltam semmit, az ilyennel szemben úgysem lehet az embernek igaza. Ha valaki kíváncsi lenne rá:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Na látod én olyan lány vagyok aki nem játszana mártírt.
Talán ez a lány kissé furcsa, akit említettél, meg buta is, és naiv, de hát vannak ilyen emberek.
Amúgy meg a pasik a gyengejellemű, lábtörlő nőket kedvelik, a normális határozott egészséges nő csak kevés férfinek kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!