Már nem birom! Hogyan tovább, jól döntöttünk?
sajnos még egy jó ideig gyerekként fognak kezelni. ebbe a hibába sok anya beleesik. nálad pedig ez fokozottan jelentkezik, mert fiatal vagy. (mármint a mostani időkben fiatal anyának számítasz)
egy drasztikus megoldást tudok: minél távolabb költözni a nagyszülőktől és megkezdeni önálló, felnőtt életeteket. így ha akarnak, se tudnak a nap 24 órájában terelgetni titeket. ti kénytelenek lesztek önállósodni, ők kénytelenek lesznek elengedni titeket. és egy idő után rá fognak jönni, hogy ti már egy külön család vagytok
Figyelj ha vele élsz akkor tényleg nem vagy önálló, és szerintem a húgod fontosabb anyádnak mint a te gyereked aki még várhatott volna... Még jó hogy fél hogy mi lesz a házatokban! Nem tehetsz róla? Talán a húgodnak kell elköltözni hogy te elférj ott?
Különben meg én nem mondtam hogy vetesd el, ellenben te kiírtál egy kétségbesett kérdést hogy jól tetted-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!