Már nem birom! Hogyan tovább, jól döntöttünk?
Nem b@szogatni kellene szegény kérdezőt, hanem tanácsokkal segíteni.
Felesleges itt elemezgetni szerintem a szitut, befolyásolni úgysem tudjuk. A leendő nagymama ha jól számolom 35 évesen ott áll 4 vagy 5 gyerekkel, nyilván nem épp a legsimábbak az idegei.
Kedves kérdező, Te is érzed, hogy ez így ebben a formában otthon nem működik tovább. Ha anyósodék befogadnak, akkor költözzetek oda, és a legelső pillanatban kristálytisztán magyarázzátok meg anyósnak, hogy ő itt CSAK a nagymama szerepben tündökölhet, és sürgősen tegyen le az anyai ambícióiról.
Másik lehetőség, hogy tényleg elmentek teljesen külön. Ha meg tudjátok engedni magatoknak anyagilag, akkor ez lenne a legjobb megoldás. Így persze számolnod kell azzal is, hogy TÉNYLEG neked, nektek kell egyes-egyedül gondoskodni a bébiről és magatokról, hiszen ilyen drámázás után nyilván nem várható el, hogy akármelyik nagymama majd pátyolgasson titeket.
A 70%-osnak üzenem tuttira nem volt gyerekszobád!!!
Mért kell bántani?? Mivel lenne jobb ha 30 évesen szülne?
Igy legalább közelebb kerül a gyermekéhez és tapasztalatból mondom hogy,szerintem nagyobb türelme van egy 20 év körülinek mint sem pl 30-35 év körülinek!Persze ne értse félre senki! Ezzel nem azt mondom hogy aki 30 évesn szül az rossz anya! csak szerintem köztudott hogy a szülés optimális ideje 20-25 körül van és nem 30-40 között! Elnézést ha valakit megbántottam! A feladónak üzenem ha gndolja szivesen beszélgetek veled akkár msn-en is! 23 éves 2 családos Boldog feleség.Vigyázz magadra és a picidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!