Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit tegyek? Nem...

Szerintetek mit tegyek? Nem bírom tovább?

Figyelt kérdés
37hetes vagyok.Nagyon nagy problémám van a párommal.Egyálltalán nem foglalkozik velem,sőt csak bánt!Szerinte én vagyok az idegbeteg ilyen emberrel nem lehet normálisan viselkedni.Persze,hogy feszült és ideges vagyok,a hormonok is piszkállnak gondolom meg amúgy is nagyon fáj lelkileg,hogy soha hozzá nem érne a pocakomhoz,nincs hozzám egy jó szava se.Sőt van,hogy hazajön a munkából és hozzám se szól.Pénteken úgy jött haza,hogy szinte röhögve mesélte,hogy hm elhagyta a munkahelyén valami kocsinak a papírjait,kb 20-25 ezer ft-ot ki kell majd fizetnie.Tiszta ideges lettem...miből?És erre én vagyok az idegbajos őrült,mert kiakadtam.Ma behozattam vele a babahordozót,hogy kimossam.Elkezdte szétszedni holott tudja,hogy ezeket én szeretem csinállni,megkértem,hogy hagyja majd én,mintha meg se halotta volna.Kiakartam kapni a kezéből erre megszorongatott és a hordozónak a kupola része eltörött.Nagyon kivagyok.Én így már nem akarok tovább élni és értelme sincs,hogy tönkre tegye a gyerekeink életét.Szerintetek?
2012. márc. 4. 10:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Amit a 9-es válaszoló linkelt filmet, azt minden házaspárnak látnia kéne! Komolyan mondom, fantasztikus, elgondolkodtató...
2012. márc. 4. 15:13
 12/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásotokat és a tanácsokat!Így estére látom már tényleg felfújtam kissé a dolgokat,de....azért nem kell ám sajnállni a páromat.Sose akartam kirekeszteni semmiből,sőőőt.De sajnos ő az akit nem nagyon érdekel ez a dolog,még,állítása szerint,mert azt állítja ő így még nem tudja érzékelni a kisgyereket,neki csak akkor lesz ő valaki ha már megszületik :( a hordozót azért akartam én szétszedni,mert én már tudom,hogy kell és pont ezt akartam elkerűlni,hogy összetörje.Igaz csak a kupolájánál tört el tehát nagy baja nioncs,de akkor is,megkértem.

Igaziból csak szeretetrer vágynék,odafigyelésre és,hogy ne kelljen már könyörögnöm egy kis maszírozásért :(

2012. márc. 4. 18:56
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok az előző oldalrol! Akárki akármit mond egy terhes nővel akkor is előzékenyebbnek kellene lenni. Én a sógornőmmel és anyósommal vitáztam mostanában. Egyálltalán nem nézik, hogy én terhes vagyok és már a végén. nem kér az ember megkülönböztetést, csak egy is odafigyelést!

Sok sikert kívánok a babához és a házasságodhoz is. Remélem a hullámvölgyböl kifelé mentek!

2012. márc. 4. 19:11
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek csak példák, azokból az írásokból, ami sajnálatos módon kimaradt mind a kérdező, mind az ő kommentjét követő válaszadó olvasmányaiból. Sajnos már elég késő, de talán ha keresnétek olyan írásokat, ami a baba közös gondozásáról szól, az sokat segítene.

Én azt a tipikus képet látom, amikor anyuka teljesen el van magától ájulva, kizárólag az érdekli vele mi van, miközben a világ a fejére is állhat. Minden mindegy, csak az ő óhaja legyen teljesítve.

Kicsit önző dolog ez, reméljük a gyerek nevelés nem így lesz, mert akkor sajnos a kapcsolatnak lőttek. Ne felejtse el senki, ez nem egy emberes mutatvány, ha apa nem lett volna, nem lennénk babásak sem. Én igenis sajnálom mind a kérdező párját, mind annak a bizonyos válaszadónak a rokonait. Gondolom első baba, akkor nekem is voltak ilyen napjaim, mikor úgy éreztem ellenem az egész világ, aztán végül rájöttem, hogy a hormonok kizárólag velem tolnak ki. A világ meg nem fog úgy ugrálni, ahogy én fütyülök.

18 hetes kismami

2012. márc. 4. 19:41
 15/24 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem meg te vagy a hisztis, ahogy viselkedsz vele nem várhatod el, hogy hozzád szóljon, érjen. Ne akarj csonka családot a gyermekeidnek, szedd össze magad, és értékeld h van neked, szeressétek egymást és teremts a gyerekeidnek nyugodt cdaládi légkört.
2012. márc. 4. 21:16
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek van olyan acélos lelke, meg idegrendszere, mint nektek kedves utolsók.

És nem mindenki tudja intelligente mucsácsosz módjára megélni a terhességét, és nem is kötelező!

Valószínű, hogy itt is megértésre, és nem kioktatásra vágyott a kérdező!

Maximum finoman, mint az első pár válaszoló.

Kedves kérdező!

Nyugodjál meg, és ne veszekedjél annyit, akkor biztos több gyengédségre számíthatsz, ha pedig nem, akkor meg már nincs sok hátra úgy sem, és akkor majd a kezében foghatja áldott jó és megértő férjed a gyermekét, és akkor majd számíthatsz tőle másra is :)

Na.

Ne pityeregjél, élvezd a napsütést!

Nagy ölelés látatlanba, vegyél jó nagy levegőket, és felejtsd el a bosszúságokat!

2012. márc. 5. 09:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az utolsó válaszolóval.

Ez nem hiszti csak egy kis szeretre vágyna.

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 5. 09:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok aki a filmet ajánlottam, szerintem tényleg nézzétek meg!!!

Amúgy elhiszem, hogy vágysz egy kis kényeztetésre,de ennek nem az a módja, hogy kiakadsz férjedre....ülj le vele,beszéld meg, mondd el neki, hiszen lehet számára egyáltalán nem egyértelmű, hogy kell viselkedni ilyenkor egy nővel.

Férjem igaz kényeztetett terhességem alatt, de kisfiunkkal szinte semmit sem foglalkozott az első 1 évben....ez nekem nagyon nehéz és rossz volt, sokat vitáztam vele e miatt, aztán leültünk, elkezdtük megbeszélni a dolgokat és kinyögte,hogy fogalma sincs mit kell csinálni egy kisgyerekkel,Bevontam a játékokba, mutattam hogy miket szoktunk csinálni és egyre jobban fejlődött a dolog.Most már 17 hónapos a fiunk és kimondottan apával szereti a könyveit nézegetni,várja, hogy megékezzen(pedig régrbben öcsémnek sokkal jobban megörült mikor átmentünk szüleimhez mint férjemnek mikor hazajött).

Szóval meg kell beszélni és kérd meg, hogy legyen veled türelmes, téyleg nem mindenkinek egyértemű mi zajlik le egy nőben terhesség alatt.

2012. márc. 5. 17:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Én meg a rokonságomban láttam, hogy milyen férjek vannak és az övé ahhoz képest angyalnak tűnik. Nem intelligens viselkedésre sarkalltam amúgy még csak ide sem illik a szövegkörnyezetbe, hanem arra, hogy szedje össze magát, ne hisztizzen, becsülje meg mindazt amije van, egészségét, társát, gyermekét, életét. Mi az a hülyeség, hogy "nem akarok tovább élni". Nem nagyon tudja, hogy másoknak milyen nehéz sorsa van. na ennyi.
2012. márc. 5. 17:25
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek aki kedves hangnemben tudott nekem írni,valóban egy kis megértésre vágytam,nem arra,hogy megerősítsék bennem azt,hogy én vagyok a hibás és a hisztis p....

Azt,hogy nincs kedvem már élni se azt persze nem úgy gondoltam,hogy most kiugrok az ablakon :) csak tényleg magam alatt voltam.

Amúgy nem gondolnám,hogy én most rossz anya vagyok vagy leszek.Amúgy már van egy 2,5éves kisfiam és szerintem megfelelek az anya szerepnek.A tegnapi hisztiből amúgy kimaradt,mert mamánál volt,erre azért próbálok oda figyelni,hogy ne elötte menjen semmilyen balhé.

Az a terhességem egyébként teljesen más volt,vele nem voltak ilyen hisztijeim!

Szeretném megköszönni a filmet!!!!!Tegnap este megnéztük,bár kicsit nehzen vettem rá páromat,de sikerült,és talán haszna is volt,mert ma teljesen normális.Kb egy év alatt nem kaptam tőle ennyi puszit,mint ma :) úgyhogy tényleg köszönöm!!!!

Próbálok én is úgy állni a dolgokhoz!

Minden hozzám hasonló kismamának kitartás :) és köszönöm!

2012. márc. 5. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!