Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már 3 hete beteg vagyok. Nem...

Már 3 hete beteg vagyok. Nem bírom tovább! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
még 2 hete szóltam a nödokimnak, hogy höemelkedésem van és nem kapok levegöt az orromon, mit csináljak. Azt mondta, ha nincs lázam, akkor ne szedjek gyógyszert, sok tea, vitamin stb. Aha... 1g C vitamint eszek folyamatosan naponta a terhesvitamin mellett, teák tömkelege, propolisz rágótabletta, söt az elején Kalmopyrint is szedtem a höemelkedés miatt. Nemhogy nem javult, még romlott a helyzet mert 1 hete meg úgy köhögök, hogy majd' kiszakad a tüdöm, rettenetesen fáj és aludni sem tudok töle. Szedek ilyen gyógynövényes köptetöt kb. 0 sikerrel az 1 hét alatt. Légyszi adjatok valami jó tippet mert már nagyon nehezen bírom!!
2010. márc. 10. 05:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem a Coryzalia homeos bogyó vált be orrdugulásra,nagyon hamar kitisztitotta,igy kaptam levegőt.A köhögésre nem tudom mennyire lenne hatásos,mert én nem köhögtem,arra állitólag a stodal szirup a nagyon jó.Jobbulást!30hetes kismami
2010. márc. 10. 05:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
LÁz nélkül is lehetsz beteg. 3 hét szerintem már kicsit sok. Menj el a háziorvoshoz, vannak olyan gyógyszerek, amik terhesen is szedhetők!
2010. márc. 10. 05:32
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
nekem írt fel antibiotikumot a háziorvosom, ami terhesen is szedhető, és nekem sem volt lázam, csak nagyon kutyául voltam. (15 hetesen) És pikk-pakk hekyre jöttem. Szerintem a köhögéssel, erőlködéssel többet ártasz!
2010. márc. 10. 06:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is köhögök már 2 hete, de rettenetes. Orvohoz nem mentem, de próbáltam már mindent (Stodal szirup, lándzsás útifű, mézes-citromos tea, hagymatea, zsír a mellkasra, szóval tényleg mindent), de semmi nem használ.

Lassan kiköhögöm magamból a gyereket.

2010. márc. 10. 07:52
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Én is most voltam beteg(hörgő gyulladás)

Kaptam valami bogyót és bekentem magam zsírral és azt betekertem fóliával és úgy aluttam. Köhögésre nagyon jó.

K

2010. márc. 10. 08:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Én tengervizes orrspray-t használtam, valamennyit segített, hogy kapjak levegőt.

De elárulom, egy megfázással január 3-tól febr. 16-ig küzdöttem. :( A taknyos, a szárazköhögős, a nemköhögős, a fuldoklós, a levegőt kapós-nemkapós korszakok váltakoztak és variálódtak, de kitartottam. Emiatt gyógyszert ne szedj! Rászorulhatsz még olyan gyógyszerekre, amiket viszont muszáj, feleslegesen ne terheld azt a babát! :)

Ilyenkor az immunrendszer nagyon gyenge, képtelenség meggyógyulni egy názhából 1-2 hét alatt... :(

Jah, és én is mézeztem, homeopátiáztam, teáztam, fokhagymáztam, stb.

28 h km

2010. márc. 10. 08:49
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:) kipróbálom amiket írtatok mindenképpen! Hátha javul töle valamit, ha nem használ, háziorvos :(
2010. márc. 10. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!