Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit tegyek? Nem...

Szerintetek mit tegyek? Nem bírom tovább?

Figyelt kérdés
37hetes vagyok.Nagyon nagy problémám van a párommal.Egyálltalán nem foglalkozik velem,sőt csak bánt!Szerinte én vagyok az idegbeteg ilyen emberrel nem lehet normálisan viselkedni.Persze,hogy feszült és ideges vagyok,a hormonok is piszkállnak gondolom meg amúgy is nagyon fáj lelkileg,hogy soha hozzá nem érne a pocakomhoz,nincs hozzám egy jó szava se.Sőt van,hogy hazajön a munkából és hozzám se szól.Pénteken úgy jött haza,hogy szinte röhögve mesélte,hogy hm elhagyta a munkahelyén valami kocsinak a papírjait,kb 20-25 ezer ft-ot ki kell majd fizetnie.Tiszta ideges lettem...miből?És erre én vagyok az idegbajos őrült,mert kiakadtam.Ma behozattam vele a babahordozót,hogy kimossam.Elkezdte szétszedni holott tudja,hogy ezeket én szeretem csinállni,megkértem,hogy hagyja majd én,mintha meg se halotta volna.Kiakartam kapni a kezéből erre megszorongatott és a hordozónak a kupola része eltörött.Nagyon kivagyok.Én így már nem akarok tovább élni és értelme sincs,hogy tönkre tegye a gyerekeink életét.Szerintetek?
2012. márc. 4. 10:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%

Menj sétálni. Én terhesen kitaláltam, hogy minden bútorunk sz.r helyen van és a férjemmel áttolattam mindent. 3 óra bútortologatás (én irányítgattam, ő tolta a nehéz könyvespolcokat) után minden pont ugyanoda került vissza ahol eredetileg volt, de közben kétszer kaptam sírógörcsöt, egyszer ajtót csapkodva elvonultam.

Jó, értem én hogy pénzkidobás, de most sokkal érzékenyebb vagy. Tudom milyen ilyenkor, én egy természetfilmen másfél órát zokogtam, mert a hím oroszlán egy másiknak a kölkeit megölte és mutatták az ernyedt kis testüket.

Szép napos idő van, menj ki egy cukrászdába, egyél egy sütit és ülj le egy padra a felhőket nézni vagy a játszótéren ugráló gyerekeket.

2012. márc. 4. 11:00
 2/24 anonim ***** válasza:
52%

boccs de miért is érne a pocakodhoz,vagy érdeklődjön ha neki nem hagyod a készülődés örömét,párom imádta a kiságyat pakolászni hajtogattunk együtt így ő is jobban várta a kicsi érkezését,és esténként a hasamat fogta úgy aludtunk el,hagyd hagy segítsen!!!!!!!!

Hát a pénz igen azt nem szabad fél vállról venni,de gondolom idegeskedett eleget mikor elhagyta és már belenyugodott mire hazaért,és igen nem úgy kellett volna neked elmondania mi történt.

2012. márc. 4. 11:01
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem picit te is túlreagálod (megértelek, én is tudok hárpiás lenni, pedig "csak" 30 hetes vagyok), menj el sétálgatni, egy barátnőddel esetleg, egyetek egy sütit/csokit, bármit, és hátha minden jobb színben tűnik majd fel utána.
2012. márc. 4. 11:04
 4/24 anonim ***** válasza:
87%

Én is szoktam acsarkodni emberemmel, amikor rámjön az 5 perc, de utána általában ki bírunk békülni. Aki volt a hülyébb, az kér bocsánatot a másiktól.

Szerintem a 25 ezer pénzt azért viccelte el, mert már nem tudta hogy előadni neked, neki is kínos volt.

Valószínűleg tudja, hogy már mindenre leharapod a fejét, és elvicceli inkább.

Nem jó ez a nagy stressz, néha én is kifutnék a világból, de valahogyan nyugodjál meg, ahogy előttem is írták.

2012. márc. 4. 11:19
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
.
2012. márc. 4. 12:15
 6/24 anonim ***** válasza:
50%

Én a harmadikat várom, épp a napokban fizettünk ki vagy harmincezer büntit, mert a párom felhajtott matrica nélkül az autópályára. Én se voltam boldog, de már megtörtént, mit lehet tenni? Zavarta őt is eléggé, ahogy biztosan a te férjedet is, csak annyira el vagy foglalva magaddal, már bocsi, hogy őt észre sem veszed.

Az meg, hogy szétszedte a babahordozót - mert segíteni akart, ő is tevékenyen részt akart venni valamiben!! - és te ezen kiakadtál, ne haragudj, de orvosi eset. Menj pszichológushoz, ha ennyire bediliztél attól, hogy terhes vagy.

2012. márc. 4. 12:16
 7/24 anonim ***** válasza:
86%

Az a baj, hogy szavaidból úgy tűnt, kizárod őt a várakozásból, készülődésből. Miért nem szedheti szét a hordozót? Ezzel eléggé kirekesztve érzi magát már most is, hát még majd később. Ne érts félre, én is van amikor kiakadok, de uralkodni kell magunkon, hiszen a hormonok csak minket piszkálnak, mivel Életünk értelmét nem, így ők csak kapkodják a fejüket a hirtelen elvárásoktól. Végül pedig elkeseredve veszik tudomásul, ha belepusztulnak sem tudnak megfelelni ennyi dolognak. Én mindig erre gondolok, mielőtt felforrnék valamin :)

Szép Napot, Mosolyogj!!

2012. márc. 4. 12:18
 8/24 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Nálunk egy igazi rituálévá vált esténként lefekvés előtt, hogy a Párom bekente a pocakom stíra elleni krémmel. Ez volt a játszi krém, mindig mondta, hogy közben játszik a kis angyalkájával. Elégedettek voltunk mindannyian, nekem jól esett, hogy simogatja a pocim, nem mellesleg be is kente, Ő elaltatta Pocaklakónkat, ezzel érezte, hogy részt vesz a várakozban, Manóka meg örült, hogy Vele foglalkozunk.

A pénz: Nálam az vált be az ilyen helyzeteknél, hogy átgondolom, mi lett volna, ha velem történik meg, vagy mi lesz, ha meg is fog. Nem feltétlen most, lehet 5 év múlva, de a pénz akkor is pénz lesz. Biztos, hogy borzasztó rosszul esne, ha a saját idegeskedésemen felül még a Párom is leordítaná a fejem. Ergo én sem sárkánykodnék vele. Ahogy előttem már írták, ha megtörtént,megtörtént, hisztivel úgysem tudom már visszaforgatni az időt. Fel a fejjel! Nyugodj meg!

2012. márc. 4. 12:33
 9/24 anonim ***** válasza:
86%

Azt vettem észre az én kapcsolatomban, hogy baromira sokat számít a hozzáállás!Én elhiszem, hogy kivagy tőle,de csak magadnak csinálsz rosszat, ha ezeken rágódsz és mindig csak a rosszat veszed észre.

Ez most rajtad múlik, adsz-e egy esélyt a kapcsolatotoknak és teszel érte vagy hagyod,hogy így menjen, hogy elhidegüljetek és szétmenjetek...

Ha nem köszön, köszönj te,menj oda,öleld meg!!Hívd el fagyizni, olyan szép idő van!És hagyd,hogy segítsen a kicsi dolgai körül!!!!tudom,ez nehéz, de ha azt akarod, hogy helyreálljanak a dolgok, akkor tenned kell érte!És az nem kifogás,hogy terhes vagy...bocsi, hogy ezt mondom, de hidd el,tapasztalatból beszélek!!Mindig vannak hullámvölgyek, amiből nektek kell kimászni.

Amúgy van egy nagyon jó film:

[link]

komolyan mondom, ha tudjátok nézzétek meg, sokat segítene!!!!!!

2012. márc. 4. 14:02
 10/24 anonim ***** válasza:
86%

De sajnálom, hogy így kell megélned a terhességed végét!

Én meg szerelmes vagyok a férjembe, mióta így süt a nap. Imádom a tavaszt. Nálunk voltak más problémák ami miatt én nagyon sokat idegeskedtem a terhességem alatt de most tudom csak igazán értékelni az én kisférjecskémet. Pedig én már a válás lehetőségét is felajánlottam, mert nekünk sokáig nem jött a baba. De milyen jó, hogy nem csináltunk hülyeséget! 38+2 hetes kismami.

2012. márc. 4. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!