Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már más is úgy hogy...

Volt már más is úgy hogy piszkálták amiatt hogy milyen pici a hasa?

Figyelt kérdés
Szinte nincs olyan nap hogy ne jegyeznék meg hogy hol van bennem a gyerek!? 33. hétben vagyok, és mikor mondom hogy áprilisban szülök, mindenki szörnyülködik. Múlthéten voltunk 4d-s uh-on és a kislányom méretei pont a korának megfelelőek, már akkor majdnem 2 kg volt. Persze mondta a doktornő is hogy nem lesz 4 kg-os gyerekem, de pont jó a súlya, az én törékeny alkatomhoz. Mindenki csak elefánt méretű kismamákat látott eddig vagy mi?? Annyira dühítő!!
2012. márc. 2. 10:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Engem is mindenki ezzel idegesít. Igaz nem nagy a baba, és dysmaturitas, kevés magzatvíz miatt úgy volt be is kell feküdnöm, de aztán kiderült, hogy minden rendben. 36 hetesen 2640g-ot mondott az egyik doki, a másik 2460g-ot egy nappal korábban. Szóval eleget idegeskedtem a baba miatt amúgy is , és erre még jöttek az okosok. Én nem bánom, ha nem lesz 4 klós gyerekem, majd megerősödik születése után.
2012. márc. 2. 11:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem is pici a hasam, most a második babával is. Sokan mondják is, hogy nem hiszik el, hogy szülök, de engem nem igazán izgat. Ha megjegyzik, hogy hol fér el bennem a gyerek, akkor azt mondom, hogy úgy ahogy másban is, csak éppen én nem vagyok bálna, na erre néznek nagyokat.

Ami nagyon vicces volt, hogy engem az első gyerekkel elküldtek a szülészetről, amikor a 40. héten bementem, hogy hétvégén ott csinálják az nst-ét, mert akkor már naponta kellett mennem. Mondták, hogy mit akarok itt a 20. hét környékén, nem ide kell jönnöm, ha nem a nőgyógyászatra menjek, ha valami gondom van. Aztán persze gond volt és császároztak még aznap, a doki aki akkor beszólt elnézést is kért utána, hogy rossz vicc volt, de tényleg nem hitte volna, hogy már 40. hét. Mondtam is a saját dokimnak, hogy milyen jól fogadtak reggel a szülőszobán. Viszont a hasam olyan volt szülés után, mint előtte, legalább ennyi előnye volt a kicsi pocaknak.

2012. márc. 2. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Én Április 15 re vagyok kiírva és engem is idegesít.

Egyik barátnőm megkérdezte és május hányadikán szülsz?

A másik akinek mondtam azt mondta jé kismama vagy észre sem vettem ha nem mondod.:-(

nekem már a 32 hetes Uh on 2200 grammot saccoltak kb

33hkm

2012. márc. 2. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem is picike hasam van, engem leginkább egyik munkatáram szekált emiatt. Amúgy sem voltunk valami jóban, de most legalább talált okot a piszkálódásra. Diétáznom kell,mert cukros vagyok, és ezt mikor megtudta (ő debella már elnézést) elkezdett fújni rám, hogy biztos csak az alakomat akarom megőrizni, (nem tehetek róla, hogy csinosabb vagyok nála) és ráfogom mindenféle cukros diétára (mert ez ő szerinte egy nagy hülyeség,és cukrosan is ugyanúgy kell növeszteni a hájat) mert ő bizony nem fogyókúrázott terhessége alatt! Azt vallja,hogy így én nem adom meg annak a gyereknek a szükséges tápanyagot! Arra nem gondol, hogy az életünkkel játszunk, ha nem tartom be a diétámat! Amúgy meg a hasméret terhesség alatt nem a diétától függ, de ő neki mondhatom! Nagyon dühítő! 38hkm.
2012. márc. 2. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!