Mindenki azt mondja hogy pici a pocakom. Most vagyok a 31. hétben, és a múltkor mikor dokinál voltam már ott is megjegyezték 2-en hogy nagyon pici a pocakom hol van benne a gyerek!?
NE aggodj, az én terhességem alatt összesen 6 kilót szedtem fel. Utolsó héten mikor mentem NST-re akkor a váróteremben kérdeztem meg egy ismerőst hogy hány hetes terhes, persze visszakérdezett ö is de úgy hogy "milyen kis édes pocakom vam, te úgye kb 6-7 hós lehetsz"
3060 grammal született a fiam.PEdig az UH még nagy babának is mutatta.
Ne aggódj, mindenkinek más a pocakja!
Szia! Ne aggódj, minden rendben van! Barátnőm 2héttel előttem szült túlhordással, és még úgy is látványosan kisebb volt a pocakja az enyémnél, és 3500-al szült.
Ha újra megjegyzi vki, csak mondd azt, h "még szép, h kicsi, hisz nem elefánt nő benne, hanem egy picibaba!". Egyből egyetértenek majd veled, és nem fogják kicsinyelleni már a méretét egyáltalán. :-)
Teljesen normális, hogy valakinek jobban látszik, valakinek kevésbé. Más a testalkatunk. 39 hetes voltam mikor a kórházban a nővér megkérdezte, hogy huszonhány hetes vagyok :-)
Nálam is csak bámultak, de inkább mindenki megdicsért, hogy milyem jól tartom magam. 3500-tel szültem a 39.héten.
Szóval nyugi :-)
Én az ellenkezője vagyok, óriási a hasam. Mindenki meg akarja magyarázni, hogy hülye vagyok, mert hamarabb szülök, meg a dokim is hülye, hogy nem látja, hogy hamarabb szülök.
Az ultrahang szerint 2 héttel nagyobb a koránál és rám akarják húzni a cukorbajt, pedig minden rendben, csak nagy baba lesz. Összesen híztam idáig 5 kilót, mégis sokkal többnek látszódik és ezt sokan ki is használják, hogy köszörüljék rajtam a nyelvüket.
Hidd el, van akiknek semmi sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!