Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32hetes UH-n volt valakinek...

32hetes UH-n volt valakinek nagyon pici a babája a mérések szerint? Valami baj lehet?

Figyelt kérdés
1447grammnak mérte a doki,ami eléggé elmarad az átlagtól. Az első lányom is 2500gramm volt mikor született,úgyhogy talán ő is csak pici lesz? Nem tudom mit gondoljak. A méhlepényem 2-3fokozatú.
2012. febr. 25. 07:26
 1/4 anonim ***** válasza:
A lányod időre született ekkora súllyal? Mert ha igen akkor sztem ilyen a genetikája. Nem kért a doki egy kontroll uht hogy fejlődik e a baba rendesen. Nekem 1600 grammra becsülték annyit mondott a doki hogy nem lesz 4 kgos babám ennyi. A méhlepényem 2 fokban érett töbször nézik a babám uhn. Eddig semmi gond 37hkm
2012. febr. 25. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát valóban elég picike, de ha csak pici, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem egészséges. Ha minden más adata jó, és a dokid azt mondja, minden oké, akkor kár aggódni. Főleg, ha a lányod is ilyen picibaba volt. Gondolom ős is teljesen egészséges, és leszámítva, hogy pici nincs semmi baja.

Nekem 3kisfiam van, 4éves, 20hónapos és két hetes, és a két kisebbik a pocakban úgy fejlődött, hogy olyan 30-32hétig hozták az átlagot és utána meg alig-alig híztak. Főleg a középső, akit még 32hetesen 1900grammra mértek, és 38hétre mindössze 2600grammal született. A 3.baba meg kerek 3kg-mal. Az persze tökéletes, de ő meg 30hetesen volt 1800gramm. 30hetesen még azt jósolták, hogy ha így nő, kb 4kg lesz a végére. De nála is leállt az a nagy növekedés, amit leginkább az utolsó 2hónapra mondanak. Akkor már alig hízott.

Viszont vannak babák, akik akkor kapcsolnak rá igazán. Szóval nem egyforma ütemben fejlődnek már a pocakban sem a babák, lehet nálatok is épp így van. Még van ideje növekedni, reméljük még mininum 1-1,5kg-ot magára szed a kicsid!!

Ha megszületett majd írd meg mekkora lett, kiváncsi leszek rá!!

Jó egészséget és jó pocakodosást neked!

2012. febr. 25. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
De ha a méh lepényed 2-3 fokozatú az szerintem nem jó! Nem korai az még? Mert szerintem akkor nagyon öregszik a méh lepényed! De remélem, hogy nem dohányzol mert attól is öregszik nagyon!
2012. febr. 25. 16:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem cigizek,és nem tudom mitől öregszik a lepény.Az előző terhességemnél nem volt ilyen. A dokim nem mondott túl sok mindent,ezért vagyok ideges mi lehet ez. A többi mérete is kisebb az átlagnál. Jövőhét kedden megyek másik dokihoz aki megnézi.
2012. febr. 25. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!