Valakinek lábszárában izomfájdalom a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Az egyik lábszáram belső oldalán egy csíkban olyan, mintha meg lenne húzódva egy izom és hullámokban fáj amikor lépek. Nagyon idegesítő érzés. Főleg akkor fáj amikor elindulok és pár lépés után bejáródik. Valakinek hasonló, esetleg gyógyító tipp?Köszi előre is!2012. febr. 23. 17:13
1/8 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy 17. hétben vok.
2012. febr. 23. 17:14
2/8 anonim válasza:
Kalciumot szedjél.
Napi 1 Calcium Sandoz megteszi.
De magnéziumot is szedhetsz. Annak a hiánya is okozhatja.
Én mindkét lábamban érzem, ha nem szedek.
4/8 A kérdező kommentje:
oké köszi, legalább megnyugodtam, hogy más is érez ilyet. Én kb 4napja érzem. Megfogadom a tanácsot veszek kalciumot. Milyet szoktatok venni, melyik a jó?
2012. febr. 23. 18:15
5/8 anonim válasza:
Mindenképpen szedjél calciumot és magnéziumot, mert csak rosszabb lesz, ha már ilyen korán kezdődik nálad. A baba csontozatának növekedéséhez rengeteg calciumra van szükség, tőled vonja el, ezért kell pótolni.
6/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ezért fáj? Igen olyan fura feszítő érzés, hogy nem is tudom eldönteni, hogy izom, vagy csont fáj, de inkább izomnak érzem. Nem tudom. És ti milyet szedtek hány mg-osat, vagy milyen nevűt?
2012. febr. 23. 18:33
7/8 anonim válasza:
Én Magne B6-ot szedtem, mellette napi 1 calcium pezsgőtablettát és elevitet. Mikor nagyon begörcsölt éjjelente a vádlim, volt, hogy már sírni tudtam volna, akkor napi 3 calcium is volt.
8/8 A kérdező kommentje:
Na nekem fekve nem, csak, ha járkálok akkor érzem, de nem erős, inkább csak irritáló! Néha elkezdek rugdosni vele és kicsit jobb lesz.
2012. febr. 23. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!