Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Izomfájdalom lehetséges...

Izomfájdalom lehetséges terhesség korai szakaszában?

Figyelt kérdés

Még van egy hét mensiig még bármi lehet.Most feszül a mellem a jobb petefészkem is érezhetően gomboccá duzzadt fáj a hátam nem jó se ülni se állni,de még csak feküdni sem és főleg a csípőm a combom környékén iszonyú izomfájásaim vannak.

Persze tudom ezek közül bármelyik lehet a hamarosan megjövő(remélem NEM)mensi jele,de nekem még sosem volt ilyen sok tünetem.És nem is ilyenek más és máshogyan szokott fájni.Szerintetek ezek baba jelek lehetnek vagy bújkál bennem valami baci féle és meg leszek fázva?

2008. márc. 8. 09:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szija!Próbálj tesztelni,jó érzékeny tesztel!Nálam is hasonloak voltak a tünetek,föleg az izom fájdalom.Nagyon rossz érzés!
2008. márc. 8. 09:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia.A menzi előtt 2 hétig én is ezt éreztem,azt hittem baba.24-én megjött:( közben nem fájt semmim,miután elmúlt megint visszajött a fájdalom.Tegnap voltam dokinál,semmit nem állapított meg.Sem felfázás,sem petefészek gyulladás.Azt mondta vegyek pár napig holt tengeri sós ülőfürdőket,de ne forró vízben.Nem tudom fog-e használni,mert most is leszakad a derekam,fáj a csípőcsontom,meg a petefészkem is szurkál.Azért ha nem múlik szerintem nézesd meg magad!Engem is megnyugtatott, hogy tudom nics baj.Meg, hogy próbálkozhatunk nyugodtan!
2008. márc. 8. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!