21. héten feszítő fájdalom. Valakinek volt ilyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem vagyok egy "gyakorlatlan" anyuka, de most elég érdekes tüneteim vannak, amiket a két kisfiamnál nem tapasztaltam. 21. hétben vagyok, és erős alhasi fájdalmaim vannak. Akár pár lépcsőfok után annyira feszül, mint máskor a 39-40.héten, szülés előtt. És nem csak az alhasam. A gyomorszájamnál is folyamatosan erős feszítést érzek. Azt mondják a második trimeszter a legszebb, de én most felkelni is alig tudok. :( Voltak valakinek ilyen tünetei?2012. febr. 24. 16:45
1/2 anonim válasza:
Szia.Nekem is volt ilyen én a 27.hét végén vagyok.Emelték a magnézium adagomat,1500 mg-ra! Azt mondták ilyenkor nem lehet nem eleget szedni belőle!Nekem használt.Próbáld meg.Feszülnek a szallagok és kellemetlen.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ. Csak az a baj, hogy a picúr nem nagyon akar kiemelkedni a medencémből, és kezd szép lassan nyílni a méhszájam. :(
2012. febr. 27. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!