Volt már más is úgy hogy piszkálták amiatt hogy milyen pici a hasa?
Ne aggódj, más is volt így :-).
Én az első terhességem alatt 8kg-t híztam, félidőig gyakorlatilag nem látszott, hogy várandós lennék! Nekem is volt a környezetemben több velem egyidős kismama, és mindig azon problémáztak, hogy nincs is hasam. Aztán megszültünk! Nekem a fiam 4200 g lett, nekik alig érte el a 3 kg, pedig 2-3x annyit híztak. Nem a pociméret számit, hanem, hogy a baba egészséges legyen!!!!! Ha valaki nekem ezzel jött, mindig azt mondtam, hogy nem nekem kell hízni, hanem a babának! Jó babavárást!
Nálam is volt ilyen. Az első gyerekemnél 25 hetesen kezdtek el gyanakodni a nem közeli kollégák, akik nem tudták, hogy lehet hogy terhes lennék?
A második babámmal már sokkal nagyobb volt a hasam, de még az sem volt óriási, pedig a baba nagy volt.
A 36 hetes UH-n a doki kiszámolta a várható születési súlyt. 3800 g-ot mért. Vakarta a fejét. Kiszámolta még egyszer. Akkor is annyi lett. Majd rám nézett, és közölte, hogy nem érti, hogy férhet el egy ekkor a hasban egy ekkora gyerek. Pedig ő még "szakember" is.... :o)
Ne foglalkozz ezekkel a dolgokkal. Örülj neki, hogy "csak ekkora", mert én most a harmadikat várom (még mindig olyan törékeny vagyok, sőt a gyerekek óta csak fogytam), és azért nagyobb, mint az előzőekkel volt, és bizony nehezebb is.
Jó babavárást! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!