Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már más is úgy hogy...

Volt már más is úgy hogy piszkálták amiatt hogy milyen pici a hasa?

Figyelt kérdés
Szinte nincs olyan nap hogy ne jegyeznék meg hogy hol van bennem a gyerek!? 33. hétben vagyok, és mikor mondom hogy áprilisban szülök, mindenki szörnyülködik. Múlthéten voltunk 4d-s uh-on és a kislányom méretei pont a korának megfelelőek, már akkor majdnem 2 kg volt. Persze mondta a doktornő is hogy nem lesz 4 kg-os gyerekem, de pont jó a súlya, az én törékeny alkatomhoz. Mindenki csak elefánt méretű kismamákat látott eddig vagy mi?? Annyira dühítő!!
2012. márc. 2. 10:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mindjárt szülök és megkérdezték tölem, hogy hol van a gyerek. Én meg mérgembe azt mondtam, hogy a zsebembe. Mindenkinek bálna méretünek kell lenni azért mert kismama? Engem is sokszor felidegesitettek már ez miatt. ne is foglalkozz velük.
2012. márc. 2. 10:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon zavart. Főleg mert nekem a baba kicsi volt, ami miatt aggódtam. Ez a "hol van benned a gyerek" verte ki nálam a biztosítékot....
2012. márc. 2. 11:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, más is volt így :-).

Én az első terhességem alatt 8kg-t híztam, félidőig gyakorlatilag nem látszott, hogy várandós lennék! Nekem is volt a környezetemben több velem egyidős kismama, és mindig azon problémáztak, hogy nincs is hasam. Aztán megszültünk! Nekem a fiam 4200 g lett, nekik alig érte el a 3 kg, pedig 2-3x annyit híztak. Nem a pociméret számit, hanem, hogy a baba egészséges legyen!!!!! Ha valaki nekem ezzel jött, mindig azt mondtam, hogy nem nekem kell hízni, hanem a babának! Jó babavárást!

2012. márc. 2. 11:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kicsi hasam volt.Szülés napján (bent tartottak) kérdezték mikorra vagyok kiírva.Mondtam,hogy tegnapra voltam.Mondták,hogy jó pici lesz a gyerek,hogy ilyen kicsi hasam van.Nesze 3800 gr, és kicsi gyerek.Vékony vagyok,de elég volt ezt a picit is kihordani.Ne foglalkozz az ilyenekkel.Attól még,hogy valakinek nagy a hasa nem biztos,hogy nagy gyereke is lesz.Volt olyan akinek szó szerint óriási hasa volt és 2,5 kg-os gyereke született.Jó babavárást:)E.
2012. márc. 2. 11:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is volt ilyen. Az első gyerekemnél 25 hetesen kezdtek el gyanakodni a nem közeli kollégák, akik nem tudták, hogy lehet hogy terhes lennék?

A második babámmal már sokkal nagyobb volt a hasam, de még az sem volt óriási, pedig a baba nagy volt.

A 36 hetes UH-n a doki kiszámolta a várható születési súlyt. 3800 g-ot mért. Vakarta a fejét. Kiszámolta még egyszer. Akkor is annyi lett. Majd rám nézett, és közölte, hogy nem érti, hogy férhet el egy ekkor a hasban egy ekkora gyerek. Pedig ő még "szakember" is.... :o)

Ne foglalkozz ezekkel a dolgokkal. Örülj neki, hogy "csak ekkora", mert én most a harmadikat várom (még mindig olyan törékeny vagyok, sőt a gyerekek óta csak fogytam), és azért nagyobb, mint az előzőekkel volt, és bizony nehezebb is.

Jó babavárást! :o)

2012. márc. 2. 11:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Én is nagyon kicsinek érzem magam a többiek mellett. NST-n is én vagyok a legkisebb, de nem érdekel, mert az orvos azt mondta, hogy szépen nő a baba és csinos a pocakom. Örülök, hogy nincs rajtam háj és nem vagyok tele magzatvízzel. Könnyebb mozogni is.
2012. márc. 2. 11:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két gyerekem van kisfiam 3 hónapos, lányom 2,5 éves. Vékony alkat vagyok egyik gyerkőcnél sem volt valami nagy hasam. Többen is megkérdezték, hogy mitől ilyen pici hasam már a vége felé olyan mérges voltam arra aki megkérdezte,hogy tettem néha egy-egy megjegyzést. Nem értem miért baj ha nem 4 kilós gyereket szül az ember. Mindkét picurom kb. 3 kg-mal született.
2012. márc. 2. 11:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem is piszkáltak,volt olyan aki amikor megtudta mikor szülök elkezdett szörnyülködni egy étterem közepén hogy milyen gyerek lesz ebből,meg hogy a lányának ekkor már hatalmas hasa volt....3400 g lányom született,ami szerintem nem kicsi,a lányának meg 2600g...szal nem ezen mulik...Le kell az ilyeneket xarni.
2012. márc. 2. 11:24
 9/14 A kérdező kommentje:
Igazából mondta a doki is hogy ne foglalkozzak vele hogy mit mondanak mások, de annyira dühítő.....
2012. márc. 2. 11:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem is pici hasam van de így kényelmes ha valakinek meg nem tetszik az nem néz rám. Én örülök, hogy nem hiztam sokat. 38hkm
2012. márc. 2. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!