Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hónap alatt egy pici lukas...

3 hónap alatt egy pici lukas fog sokat romolhat?

Figyelt kérdés
ma voltam fogorvosnál.Talált egy picilukat az egyik fogamon viszont melette van egy éllettelen fogam azt mondta mindenféleképpen megkell röggenezni.Ha megszűltem akkor menjek vissza.De nem fáj észre s em vettem.de most parázok mert a szemfogam melett van ami látható.Elvileg nem sűrgős ,de akkor is.
2012. febr. 21. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Sokat, nem beszélve a fogfájásról, arcagadás, genny stb..engem nem küldött rötgenre inkább betömte,rakott bele gyógytömést.
2012. febr. 21. 18:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor jobb ha megnézetem egy másik dokival is.
2012. febr. 21. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen az egyik fogam, de nem nyúltak hozzá. Majd szülés után. Azóta annyira romlott, hogy a fele le is tört. De nem fáj. Azért nem merik kihúzni, nehogy bele legyen nőve az arc csontomba. Mert ha úgy próbálnák kihúzni az cumi lenne nekem!
2012. febr. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!