Lehetseges, hogy nem szabalyos ciklus eseten akar egy honap is elteljen a menstruacio es a peteeres között?
Closty mellett lettem terhes. A 14. ciklusnapon még csak közepes érettségű tüszők voltak, így sikertelennek nyilvánította a doki azt a hónapot. Az esélytelenek nyugalmával szerettük egymást apával, de aztán csak nem jött meg. A 41. ciklusnapon lett pozitív a teszt (10-es erősségű), tehát valahol a 28-29. napon foganhatott. 8. héten voltam uh-n vele, még nem volt szívhang, mert épphogy 6 hetes lehetett a méretek szerint. Ma már 2,5 hónapos és makkegészséges. :-)
Drukkolok neked!
Szia!
Ne keseredj el, nekem össze-vissza ciklusom volt, és mezi szerint 3 héttel idősebb a babám mint valójában. Mindig mondom a dokinak, hogy a menzi szerint nem jó a hét, és méret alapján nézze, hogy hanyadik hét. (a 12. heti jó viszonyítási alap lesz) :)
nekem egy évben átlagban 3-4mensturációm van/volt.
van h 2 hónapban egymás után, aztán 4 hónapig semmi (pcos)...
aztán 2009 márciusban abbahagytam a gyógyszerszedést, mondván ugysem leszek terhes, a dokik mindig riogattak h nem lesz majd 1xű a babaprojekt. gondoltuk ha mégis jön a baba mi örülünk neki, ha nem 1-2év mulva elmegyünk orvosi segitségért.
aztán egy ilyen 4hónapos szünet után csináltam tesztet, pozitv lett-sokkot kaptam kb,persze nagyon örültünk neki. szoval ott a 4hónapban egyszer csak volt egy peteérésem (nem figyeltem rá ovuteszttel meg semmi). uh méretek alapján lettem kiirva. már 20hónapos nagyfiú:)
most várjuk a tesot, de rá már tudatosan készültünk, mondván nem lesz mégegyszer ilyen mázlim, s az első clostys hóban sikerült is a tesó:)
ez az én történetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!