A ciklusom 30 napos, a 20 napon enyhe hasfájásom szokott lenni mint menstruáció kezdetén. Bábát szeretnénk, félek ez a ciklus sem lesz sikeres. Miért fájhat a hasam?
Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 15:32
1/1 anonim válasza:
Ne parázz ilyeneken! Én pl semmit nem éreztem, amikor sikerült, később jött a pocifájás! Én is azt hittem, hogy meg fog jönni, de helyett kétcsíkosunk lett! ne számold ennyire a napokat, és ne figyeld ennyire magad, mert ez csak odavezet, hogy előbb-utóbb minden terhes tünetet érezni fogod, pedig nincs miért, sajnos! Nekem ez volt, és a párom már mosolygott rajtam. Aztán most amikor tényleg babás lettem, no tünet! Legalábbis ilyen, mint hányinger pl. az csak később jött! Sok sikert! Ja és jó hétvégét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!