amúgy borotvával vakon is letolom így 20 év borotválás után :)
kb 15 évesen kezdtem :D:D:D
de ha úri kedvem tartja, akkor férjem géppel levágja pár perc alatt. a borotvától kipattogzok kicsit :S
2012. febr. 18. 09:41
2/11 anonim válasza:
Kád egyik oldalára támasztom a falnak a tükröt, másik oldalára szembe a tükörrel ülök én, és simán megy a dolog. Párom fog mögém állni, hogy támassza a hátam, de persze háttal, hogy ne lásson semmit, ha már nagy lesz a pocak. Én még csak most kezdtem a hatodik hónapot, de már mindenhogy próbáltam én is.
2012. febr. 18. 09:42
3/11 anonim válasza:
Háttal hogy ne lásson semmit? :D A babát is háttal hozta össze? :D
Nekem a férjem tolta le géppel amikor én már nem tudtam karbantartani magam.
2012. febr. 18. 09:50
4/11 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok. Nekem még előbb "össze kellene hoznom egy párt", hogy aztán tudjon segíteni, viszont az meg "jeti"ként nem megy.... Ráadásul a borotvát se tudom hogy kell megfogni, én mindig krémeztem... :(
2012. febr. 18. 10:00
5/11 anonim válasza:
Sajnálom, hova lett a párod?
Bocsi, hogy a kérdésre nem válaszolok, de még nem vagyok terhes, csak szeretnék:)
2012. febr. 18. 13:16
6/11 Babi0906 válasza:
Én eddig úgy ahogy megoldottam, de mondtam a páromnak, hogy legközelebb be kell majd segítenie, ha megyünk dokihoz. Elég nagy a pocim már a kezdetektől látszott, hogy terhes vagyok :) így nekem nagyon nehéz most már ott tartok, hogy a fürdés is kifáraszt :D nem hogy borotválkozni.
26+4 hkm
2012. febr. 18. 13:27
7/11 anonim válasza:
Kozmetikusnál :) én sem látom magam, de eddig is kozmetikushoz jártam, úgyhogy marad minden a régiben.
2012. febr. 18. 14:25
8/11 A kérdező kommentje:
A parom zokon vette, hogy nem vetetem el a gyerekunket. Igy gyerek van, lesz, apukat meg talalni kell...
2012. febr. 18. 21:25
9/11 anonim válasza:
Tapogatassal vakon. Mar annyiszor csinaltam, hogy igy is siman ment vegig.
2012. febr. 18. 21:31
10/11 Babi0906 válasza:
Most úgy őszintén mi volt a válaszomban lepontozni való? az a baj, hogy nekem segít az apuka borotválkozni? Nálunk szeretkezés közben is lát :D Olyan gyerekes a pontozó :D Bocsi (de tényleg kíváncsi lennék, ha akarja megírhatja)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!