Milyen érvekkel győzzem meg a férjem hogy ne vetessük el a babát? Nagyon magamba vagyok zuhanva!
második baba lenne,fogamzásgátló mellett estem teherbe.
négyhetes kismama vagyok.
a férjem szinte követeli az abortuszt..
mert hogy kicsi a lakás, nekem csak a gyes jár, neki ebben a téli időszakban semmi melója nincs majd tavasszal indul be.
Nem nyomorgunk de nem is vagyunk jó anyagi helyzetben.hitelünk nincs, autónk sincs, biciklin járunk.
a babának mindene meglenne a lányom után minden van,csak egy babakocsi kéne, meg ugye pellus,.
de már a férjem a jövőről beszél hogy éhen fogunk halni 2 gyerekkel,ő kijelentette hogy nem akarja ezt a babát, majd dolgozzak én is 2-3 évet és majd utána.
tudom hogy idővel megenyhülne pláne ha nőne a pocakom és kiderülne hogy kisfiú,ugyanis a másik gyerekünk kislány.
A munkahelye eléggé instabil..
én hova menjek melózni terhesen??
sajnos csak gyes jár, tudom mennyibe van egy gyerek,de félek ha elvetetném akkor többé nem lehetne annyi rosszat hallani ezekről a dolgokról
Anyósom is mondta hogy : vetessem, el nem baj ha nem lehet több gyerekem, mellesleg szentül hiszi hogy direkt csináltattam fel magam ami hazugság!
nagyon el vagyok kenődve , eleinte én sem akartam ezt a babát az anyagiak miatt, de mostmár szeretném,rettegek az abortusztól..
szóval nem tudom mi lesz velünk, én felajánlottam hogy váljunk el felnevelem én a 2 gyereket, persze nem szólt semmit tudom hogy szeret, de ő nagyon nem akarja ezt a babát..
neki csak a meló lenne a lényeg, én vezetem a háztartást, nevelem a gyerekeket, minden rám zúdul úgyis, de a melóhellyel mindig hadilábon áll,..
le szeretnék tenni némi pénzt havonta, azt sem akar, mert ő nem akar nyomorogni,..
szóval nem is ragozom..
ti mit tennétek ha a férjetek ezekkel a dolgokkal állna elő?
Megnéztem a 10-dik válaszadó videklippjét. Szörnyű. Ez tényleg mutasd meg a párodnak!
Nekem nem abortuszom volt, hanem tavaly 22 hetesen halva született, most imádkozunk, hogy ez a babánkkal minnél tovább kihuzzuk és megmaradjon. Ezen a héten elég nehéz mert pont 22 hetesek vagyunk, és közeleg az idő mikor a másikat elvesztettük. Az anyós meg ne szóljon bele! Nézze megh ő is ezt a videót!!!
utolsó vagyok: bocsi most olvastam végig az összes üzit, kiváncsi voltam a többiek véleményére. Örülök, hogy megtartjátok. Jó babavárást!
(22 hetes kismama)
Én is hasonló helyzetben voltam Kedves kérdező, mint TE. Három gyereket terveztünk, a harmadik terhességem ikerterhesség volt és a férjem el akarta vetetni, mert nem akart 4 gyereket. Sokat veszekedtünk, nehéz időszak volt, de mikor megérkezett a két fiunk után a két kislány, a férjem elolvadt.
Ez nálatok is biztos hogy így lesz. Nagyon erős és bátor nő vagy, sok kitartást és erőt kívánok!
Szia!
Én is nagyon örülök, hogy még egy kisbaba jön a világra! Bátorításképp küldöm ezt a linket, itt kaphattok pelust, rucit, egyéb segítséget:
Sok boldogságot, erőt és kitartást családotoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!