Van itt olyan anyuka, aki sem magának sem a babájának nem készít húsos ételt? (mert ebben hisz! ) Légyszíves csak akkor írjatok, ha értelmes, érvekkel alátámasztott válaszotok van. A gonoszkodás és bunkózás nem érdekel.
Szia!
Én 6 évig nem ettem húst egyáltalán,aztán kb 2 éve elkezdtem megint húsevő lenni de egy héten ha 1szer eszem meg,akkor is csak sovány húst.
Én egyszerűen nem szeretem a húst.
1 hónapja született babám és gondolkodtam rajta hogy visszaállok a húsmentes életre mert nagyon jól éreztem magam akkoriban,de a babámat semmiképpen nem fosztanám meg a hústól mert egy növekvő szervetnek szüksége van rá.
Ha nagyobb lesz akkor majd eldöntheti saját maga hogy akarja-e a húst vagy nem....!
Szia! A szomszéd lány vegetáriánus, a babáját is így nevelte. 2 évesen olyan beteg lett a gyereke, hogy kórházba került. Súlyos fehérjehiányt állapítottak meg nála. azóta elkezdett neki szép lassan húst adni, de még van mit gyógyulnia a babának.
Ez csak egy rossz példa, de én is azt vallom,hogykell a fejlődő szervezetnek a hús.
Te vegetáriánus vagy teljesen, vagy a tojást megeszed?
Én magam nem eszem húst,soha nem ettem,kisgyermekként sem.Kihánytam,hetekig beteg voltam tőle és ezért az életem részévé vált az,hogy undorodom a látványától,állagától,szagától és képtelen vagyok megfogni bármiféle húst.Teljesen egészséges vagyok (koppkopp) sosem voltam beteges.
A kisfiam most 16 hónapos,ő eszik húst.Apukája készíti el neki,illetve korábban üvegesből is kapott.
Én magam nem vagyok vegetáriánus, viszont a férjem már egy jó pár éve vegán életmódot él.
A gyermekeink is esznek húst.
Egyszerűen kiváncsi vagyok pro és kontra érvekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!