Gyerekelhelyezési pert érdemes indítanom az anya ellen ezekkel az érvekkel?
Van egy 4 éves kislányom, amit el szeretnék perelni az anyától az alábbi okok miatt:
-nem képes eltartani a gyereket, nem dolgozik
-nem képes gondoskodni a gyerekről (és magáról sem)
(szerencséjére a szüleivel él és az anyja megcsinál mindent helyette)
-nem ismeri a háziasság fogalmát (főzés,mosás takarítás)
-idegbeteg (ezt gyámügyön és bíróságon is bizonyította)
- 9 hónapja nem tartja be a kapcs.tartás egyeségünket
(nem engedi hogy elvigyem a gyereket)
-ha csak rajta múlna nagyon rossz lenne a higiéniás környezet sem.
Az se érdekli a bíróságot hogy segítség nélkül nem tudja eltartani és ellátni a gyereket? A gyerek érdekeit nem nézi a bíróság? Az általam felsoroltak a gyerek érdekeit szolgálják? Nem hinném...
Bízom hogy a kirendelt pszihológus szakember alkalmatlannak fogja találni az anyát. Egy kis túlzással mondhatom azt, hogy a mai napig a nagymama pelenkázza az anyát és a kislányt is:)
a bíróság nem nézi, hogy anya tartja-e el a gyereket vagy kap külső segítséget, ha a nagyszülőknél él, akkor elfogadja a bíróság, hogy ők segítenek anyagilag.
a többi elég durva, de igazán szerintem csak az per indító, hogy akadályozza a láthatást. mondjuk elég laikus vagyok, szerintem az ügyvédedet kérdezd meg, biztos pontosabb választ tud adni, legalábbis szavahihetőbb mint egy névtelen fórum kommentelői. túl komoly ez a dolog ahhoz, hogy itt vitasd meg ;)
A férjem bíróságon dolgozik.
Hát sok reményt ne fűzz hozzá!
Ha el tudja tartani, tök mindegy,hogy kinek a segítségével! Az,hogy nem házias, nem indok. Sok anya van, aki dolgozik és nem főz, vagy bejárónője van. Ha a gyerek ettől még nem él mocsokban, kap enni, van tiszta ruhája, akkor ez szintén nem megfelelő ok!
"Van egy 4 éves kislányom, amit el szeretnék perelni az anyától "
AMIT??????? Ő egy gyerek és nem tárgy!!!
Amúgy nekem nagyon bosszúszagú a sztorid, nem szeretetből akarod te a lányodat, csak bántani akarod az anyját. Bocsi, nekem ez jön le.
A láthatás miatt indíthatsz pert, aztán a bíróság majd eldönti, kinek ad igazat.
A gyereket akkor ítélik neked, ha az anya beszámíthatatlan, veszélyes önmagára, és a gyerekre, ha alkoholista, vagy drogozik. Ezek hiányában az érveid semmit nem érnek... A gyerek érdekeit nézik, ami általában az, hogy az anyjával legyen (persze vannak kivételek) és tényleg csak ezen nyomós indokokból veszik el tőle. Az anyjánál lakik, és ő tartja el? Kit érdekel! Van hol aludni a gyereknek, és van mit ennie, tud tisztálkodni is, van tiszta ruhája. Ez a lényeg. Amíg ezek megvannak, addig esélyed sincsen!
A gyereket talán pont azért nem engedi elvinni, mert fél, hogy nem viszed vissza.
Amig anya nem drogos v pias addig nem erdekel senkit h nem hazias. Komolyan? Ez indok, h nrm hazias?
Na mi lett a sztoribol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!