Hogyan tudnám megtartani a babát?
Szia!
Ezzel a linkkel szeretnélek megerősíteni abban, hogy jó döntést hoztál, amikor a baba mellett álltál ki.
Üdv.:
egy anyuka
Sziasztok!
Kicsit megkésve,de elmesélem a hétfőn történteket!
Reggel elmentem az sztk-ba. Két órát várakoztam,pedig ott voltam már fél nyolckor,mire bejutottam a dokihoz. Az asszisztens úgy nézett rám,mint a véres rongyra,hogy mégis mit keresek itt. Mondtam nekik,hogy a doktor úr azt mondta 3 hete,hogy jöjjek vissza 10 hetesen,megvizsgálnak,és ha minden rendben,mehetek vérvételre. Az orvos kijelentette,hogy ő csak a 12.héten fog megvizsgálni,10 hetesen ilyet nem szokás. Sajnos elsírtam magam,és mondtam az orvosnak,hogy aggódom,mert váratlanul minden tünetem eltűnt,félek,hogy baj van. Orvos válasza: jöjjön vissza két hét múlva. Utolsónak még megkérdeztem,hogy,hogyan kérhetnék fényképet a következő uh-n,mire a doki annyit mondott,menjek el a mediamarkt-ba,vegyek egy tekercset és megcsinálják. Szerencsére ismerős által még aznap eljutottam Dr.Pálmai Bálint magánrdenelőjébe,aki nagyon kedvesen fogadott. Mindent elmeséltem neki,és alaposan megvizsgált. Csinált 4db fényképet,mindent megmutogatott és egy cd-t az uh-ról,hogy mutassam meg a páromnak,hátha. Majd kijelentette,hogy ezeket nem számolja bele a vizsgálat díjába,tekintve a helyzetemet. Szóval megnyugodhattam,picikém már 3cm-es,dobog a szíve rendesen,megvannak a lábujjai és már mozgolódik is. Jövő héten jutok el a védőnőhöz,remélem a párom megenyhül idővel.
Gratulálok a picihez!
Az sztk-ban nagyon kedvesek voltak:(
Nagyon örűlök,hogy minden jóra fordult.
További sok boldogságot Neketek!
4 gyerekes
Szia!
Hogy vagytok? Hogy alakult azóta az életetek? Tejed volt elég?
Jó végre egy ilyet olvasni!
Gratulálok és jó egészséget Nektek!
Azóta minden oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!