Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajgöndörítő (sütővas) hatását...

Hajgöndörítő (sütővas) hatását mivel tudnám megtartani?

Figyelt kérdés
Valami fújós kéne, ami nem lakk, nem ragad, nem kemény. Remington pearl wand-om van, a hajam vastagszálú. :) előre is köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 25. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Én olyat nem tudok, de mondok mást: amikor kész a tincs, ne engedd el, csak húzd ki a vasat, de a tincset fogd úgy, ahogy a vason volt, és várj valamennyit, hogy kihűljön. Aztán engedd el. Így állítólag tovább bírják a hullámok. :)
2011. dec. 25. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
amikor megcsináltál egy tincset lefújod hajlakkal és így tovább egyesével minden tincset *-* és ha kész utána a hajad távolról fújd,h ne ragadjon... ja és a tincseket is távolabbról fújd,mert ha közelről fújod csak összeragad ;)
2011. dec. 26. 00:23
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem úgyvolt a hajam egyszer csinálva hogy belettgöndörítve tincsenként belett fújra hajlakkal ugye minden egyes tincs, utána az egész hajam is, zsóval egy kiló hajlakk volt, de megvolt a kívánt hatás és nagyon szép volt :) persze nem 10 perc volt megcsinálni :D
2011. dec. 26. 00:36
 4/9 anonim ***** válasza:
jahát most nézem elözö válaszoló ugyan ezt leírta:D
2011. dec. 26. 00:39
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
nem ezt írtam előtted -.-" áhh
2011. dec. 26. 00:40
 6/9 anonim ***** válasza:
xD höhö
2011. dec. 26. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:
tudom hogy ezt irtad elöttem, csak a hozzászólást nem figyeltem csak válaszoltam xD
2011. dec. 26. 00:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha a lakkot messziről permetezed, nem ragad, és nem kemény
2011. dec. 26. 11:49
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. dec. 26. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!