Hajgöndörítő szivacsról vélemény?
Az én hajammal bevált, egyszer csináltam vizesen, úgy néztem ki, mint egy pudli...
Szárazon szoktam becsavarni estére, reggel ilyen szokott lenni:
Idővel veszít ebből, de teljesen vállalható.
Hát nekem annyira nem jött be. :D
Szárazon és hajhabbal könnyen zsírosnak fog hatni, meg a legtöbb hajtípusnál tartós se lesz.
Vizesen nem rossz vele a hajam... úgy 2 nap után. XD Addig nagyon ultrabrutál hajam volt, most, hogy derékig ér kb és lehúzza a súlya, egész majdnem vállalható első nap is. :D
Amúgy próba cseresznye, legjobb szerintem, ha megmosod, szép simára megszárítod a hajad (ha szükséges), aztán happening előtt pár órával kissé bevizezed (mondjuk spriccelővel), felcsavarod, esetleg rá is száríthatsz, de akkor hagyd kihűlni alaposan utána. Így talán nem lesz brutál göndör a hajad, csak kicsit.
Ha meg mégse jó, pár hullámcsattal lazán tűzd fel, úgy biztos jó lesz, és nem a szokásos legalább. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!