Dóri8 kérdése:
Mit csináljak a hajammal hogy begöndörödjön? A hajgöndörítő vagy valami más nélkül gondoltammm.
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 17:25
1/5 anonim válasza:
Én habot szoktam tenni az enyémre, és utána nyomkodom kicsit, és közbe hajszárítóval beleszárítok, mondjuk az enyémbe alapból van hullám, de így szoktam.
2/5 anonim válasza:
Hajcsavarók,vagy lefekvés előtt fond be :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2011. okt. 23. 12:08
4/5 anonim válasza:
Alufóliával a legtutibb! Csak vágd csíkokra, és tekerd bele a hajtincseidbe, majd a végén csavard össze! :) tartós és hatásos .)
5/5 anonim válasza:
Bocsi, utolsó, lehet csak en nem tudtam felfogni, de ha szepen megkerlek reszletesebben is leirnad nekem ezt az alufolias modszert? Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!