Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szól a védőnő, ha meglátja...

Mit szól a védőnő, ha meglátja, hogy kutya/macska van a házban? Nekünk nagytestű szobakutyánk van.

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 16:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia nálunk is nagy testű kutya van a házban ráadásul egy staffi és nagyon vadnak néz ki emberek többsége tart tőle közbe meg szelídebb egy bàraànynàl. Védőnő még simogatta is és semmi roszat nem szolt. Mondta hogy náluk is van kutya meg hogy milyen okos a mienk. De sztem ezt embere válogatja mindenki másképpen gondolja. Igazából meg a ti
2012. febr. 28. 17:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocsi szoval a ti dolgotok, döntésetek hogy van allat vagy nincs. Ha ti megbiztok az állataitokban és rendszeresen vannak ápolva, rvoshoz vive akkor nincs gond ezzel. 37hkm
2012. febr. 28. 17:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Kinti/benti macskáink, kinti kutyánk van. A védőnőt egyáltalán nem érdekelte, konkrétan még a gyerekszobát sem nézte meg. És amúgy egy tök rendes nő, gondolom bejött, körülnézett, látta hogy tiszta rendes a ház, neki ennyi elég volt.
2012. febr. 28. 17:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Tengerimalacaim voltak...sajnos már múlt időben. Az idősebbik elhunyt mert nagyon öreg volt már, a fiatalt pedig elajándékoztam teljes felszereléssel egy kislánynak természetesen szülői engedéllyel.

Semmit nem szólt hozzá, megnézte őket, de ki nem vettem egyiket sem, mert az idősebb harapós volt, jól nézett volna ki, ha megharapja a védőnőt :) A lányom baba korában soha nem bántotta, egymás mellett feküdtek, csúsztak másztak.

Amikor várandós voltam a férjem takarította őket, utána pedig nagyon odafigyeltünk, hogy a gyerkőc lehetőleg ne egye meg a malackákat. Mert mindhárman "szabadlábon" voltak a lakás nagy részében.

Most már kérdezgeti, hogy mikor lesz megint "majac". :) Majd ha ovis lesz...izé ovis középsős vagy nagycsoportos. Idén már kiscsoportos lesz elvileg. (beiratkozás előtt vagyunk ugyebár)

Szóval, ha jófej a védőnő és látja, hogy tényleg tisztán van tartva az állat, és ha azt is értésére adjátok, hogy bizony az a kutya felügyelet alatt lesz és összeszoktatva a babával szerintem nem szól semmit.

2012. febr. 28. 20:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Magan velemenye lehet errol a vedononek, de mast nem szolhat. Nyugodtan lehet kutyat tartani, nem kell a baba miatt megvalni tole. Nekunk igaz pici kutyank van, de a vedono semmit nem szolt, bocsanat, megis, felt, hogy megharapja:) Komolyra forditva a szot, nagyon jo, hogy van vedono meg minden, de azert nem kell mindent ugy csinalni, ahogy mondja. Nalunk eleve tudja, hogy orvosi csaladrol van szo, igy nem us mond szinte semmit, csak kijon elvegezni a statusz vizsgalatokat, mondtam, hogy nem muszaj jonnie, de nagyon lelkiismeretes es kotelezo neki jonnie.
2012. febr. 28. 23:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy mit szólna, de ha nem tetszik neki, akkor meg lehet mondani, hogy első körben talán foglalkozzanak azzal, hogy milyen körülmények között élnek kisgyerekek Borsodban pl.

Be kell tartani a higiéniai szabályokat, továbbá azt, hogy kutya gyerekkel őrizetlenül nem marad. Kicsit se, egy percre sem, amíg anyuka elszalad pisilni. Ismerősnek is két pici gyereke és kutyája van, soha nem maradhatnak egyedül. Akkor sem, ha a kutya eddig akkor se vakkantott, ha a szomszéd kisgyerek belecsimpaszkodott a szőrébe.

2012. febr. 28. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!