Mit szól a védőnő, ha meglátja, hogy kutya/macska van a házban? Nekünk nagytestű szobakutyánk van.
Tengerimalacaim voltak...sajnos már múlt időben. Az idősebbik elhunyt mert nagyon öreg volt már, a fiatalt pedig elajándékoztam teljes felszereléssel egy kislánynak természetesen szülői engedéllyel.
Semmit nem szólt hozzá, megnézte őket, de ki nem vettem egyiket sem, mert az idősebb harapós volt, jól nézett volna ki, ha megharapja a védőnőt :) A lányom baba korában soha nem bántotta, egymás mellett feküdtek, csúsztak másztak.
Amikor várandós voltam a férjem takarította őket, utána pedig nagyon odafigyeltünk, hogy a gyerkőc lehetőleg ne egye meg a malackákat. Mert mindhárman "szabadlábon" voltak a lakás nagy részében.
Most már kérdezgeti, hogy mikor lesz megint "majac". :) Majd ha ovis lesz...izé ovis középsős vagy nagycsoportos. Idén már kiscsoportos lesz elvileg. (beiratkozás előtt vagyunk ugyebár)
Szóval, ha jófej a védőnő és látja, hogy tényleg tisztán van tartva az állat, és ha azt is értésére adjátok, hogy bizony az a kutya felügyelet alatt lesz és összeszoktatva a babával szerintem nem szól semmit.
Azt nem tudom, hogy mit szólna, de ha nem tetszik neki, akkor meg lehet mondani, hogy első körben talán foglalkozzanak azzal, hogy milyen körülmények között élnek kisgyerekek Borsodban pl.
Be kell tartani a higiéniai szabályokat, továbbá azt, hogy kutya gyerekkel őrizetlenül nem marad. Kicsit se, egy percre sem, amíg anyuka elszalad pisilni. Ismerősnek is két pici gyereke és kutyája van, soha nem maradhatnak egyedül. Akkor sem, ha a kutya eddig akkor se vakkantott, ha a szomszéd kisgyerek belecsimpaszkodott a szőrébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!