Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szól a védőnő, ha meglátja...

Mit szól a védőnő, ha meglátja, hogy kutya/macska van a házban? Nekünk nagytestű szobakutyánk van.

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 16:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
5%

Hát jó szemmel nem nézi az biztos.

4 gyerkőc anyzkája

2012. febr. 28. 16:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mit szólna? :O

2 macskánk van kinti-benti (saját döntésük szerint) de eszembe se jutott, hogy szólhatna érte.

Nem probléma az állat és a gyerek együtt, és ezt a védőnő is tudja.

2012. febr. 28. 16:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne nézné jó szemmel??? A mi védőnőnk még meg is simogatta a macskát. Nem is értem ezt, baja gyereknek állattól még nem lett soha.
2012. febr. 28. 16:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta, hogy milyen szép cica :)))
2012. febr. 28. 16:17
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem szenyaság, de nagytestű szobakutya nincsen, esetleg egy szobába kényszerített. Nekünk cicánk van, már megismeri a védőnőt, és kéri a simit. Fognak csinálni egy toxoplazma vizsgálatot, és ennyi.
2012. febr. 28. 16:19
 6/16 A kérdező kommentje:

Miért nem nézné jó szemmel? Tiszta a kutya, minden oltását megkapja, rendszeresen van féregtelenítve, és a ház is tiszta. A szobákba nem mehet be.

Sajnos elfelejtettem ezt megbeszélni vele és félek ő is úgy gondolkozik mint az első válaszoló.

2012. febr. 28. 16:20
 7/16 A kérdező kommentje:
Természetesen így "szobakutya". Benti kutya, úgy értettem...
2012. febr. 28. 16:21
 8/16 anonim ***** válasza:

Ha a saját kutyád, ráadásul szobakutya, az egy gyerekre nézve egyáltalán nem baj, hiszen te tudod, hogy mije van, vagy nincsen, hogy van-e valami olyan a kutyával ami miatt baja lehetne a babának.

Nekünk egy puli kutyánk van, szintén szobakutya, és mikor átjött a védőnő, akkor kérdezgetett róla és mesélte, hogy az ő gyerekei is imádták régen a kiskutyájukat! :)

2012. febr. 28. 16:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A védőnő (ha normális) megkérdezi van-e kutya, macska, papagáj otthon. Pozitív válasz esetén vérvételkor csinálnak egy toxoplazma vizsgálatot is. Teljesen ingyen, a normál 12 hetes vérvételemben volt. Ha pozitív, megmondják mit szedj, pl. antibiotikumot, ami nem árt a babának. De nem tudom, mert nekem negatív lett, és csak annyit mondtak, hogy ne nyúljak az alomhoz amíg terhes vagyok, az állat pisije, kakija a fertőző. Úgyhogy párom almozza a kandúrt. Amúgy ezt a toxoizét mástól (romlott husi, fertőzőtt és nem mosott gyümi) is el lehet kapni)
2012. febr. 28. 16:35
 10/16 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, így van ahogy mondod, viszont pont ezért nekem megmaradt az alomlapátolás mindkét babával. Az a vicc, hogy mindezt negatív toxo eredménnyel, szóval hogy még nem volt fertőzésem... Pedig gyerekkoromban a kinti cicákkal homokoztam, meg a nyers husi a disznóvágáson, meg a földből kihúzott hagyma, frissen szedett paradicsom, paprika. Bocsi, hogy elkalandoztam kissé, de a védőnőt tényleg ezért kell, hogy érdekelje, hogy nálatok laknak-e állatok :).
2012. febr. 28. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!