Kiderült hogy útban a kistesó és hát egy kicsit meginogtam. Azt hiszem nem készültem fel egy újabb babára. pár bíztató szó?
már van egy 2 éves a lányom, terveztük ezt a babát, de azt gondoltam úgyse sikerülhet elsőre,(bár a lányom is elsőre összejött gondolhattam volna hogy ő is..)
kicsit beparáztam..nem kicsit NAGYON
félek egy újabb egy éves álmatlan éjszakától,két kis gyerkőccel, az anyagiaktól, a szüléstől hogy belehalok ( a lányommal is félig ott maradtam)
szóval örülök is meg nem is..
ti éreztétek már így?...mivel nyugtattátok magatokat?
9 -esnek!
Nekünk a második baba most 3.hónapban sikerül,a kisfiam elsőre,nagyon szeretnék kislányt a kisfiam mellé,bízom benne hogy sikerül,de a lényeg hogy egészséges legyen!te mit szeretnél kistesónak?:)
Gratulálok nektek. Ne görcsölj rajta, hanem örülj neki. Én is most várom a második babámat, aki sajnos az első lesz. A másik tavaly áprilisban halva született :(.
Tessék pozítívan gondolkodni. Ha én ezek után tudok, akkor neked is sikerül!!! A baba érzi, amit te is!!! Tessék örülni neki!!!
Ha akarsz írhatsz privátba. Nagyon drukkolok nektek
(20 hetes kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!