Bevállaljuk a 3. babát, vagy még nem készültem fel rá?
Ti ketten készen álltok rá a pároddal, szerintem, egyedül arra nem állsz készen, hogy a család előtt vállald. És eltűrd az ellenzéseiket. Ha ehhez elég erőt gyűjtöttél, akkor hajrá! Addig is, szeresd nagyon a 2 picit, - és adj hálát, hogy te már a 3.-ról gondolkozhatsz, tervezhetsz.
Emlékszem rád, itt az oldalról, sajnos nekem is elment akkor a baba, és azóta én is majd megveszek, hogy sikerüljön a következő...
Sok erőt neked,
Judit
Drága Judit, szia! Örülök, hogy megismertél, igen nagyon szeretnénk, azóta is, de ahogy többen írjátok, biztosan az anyuméktól félek. Szinte nap mint nap felhozom nekik a témát és mindig rettenetesen ellenszenvesen szólnak vissza. Szinte ők beszélik belém, hogy nem kellene az anyagiak miatt, meg minden, holott valahol meg tudom, hogy anyagilag se lenne nehezebb , mint most. Annyira nem egetrengetően rossz a helyzetünk, hisz gyönyörű családi házban lakunk és van autónk és lenne hely a babinak bőven, csak félek minden egyébtől amit leírtam. Mi van , ha elveszti a férjem az állását, mi van ha nem fogom bírni, mert azért biztosan fárasztó lenne. De ezeket mind anyumék mondják és teljesen belémrögződött. Anyunak közben volt egy infactusa és akor azt mondta utána mikor úhra felhoztam neki ezt a babatémát, hogy úgyis én ölöm meg. Azt viszont biztosan tudom, hogyha ők ebbe nem szólnának bele, sokkal könnyebben döntenék. Viszont hatalmas segítség nekem az anyukám és iszonyat fontos nekem, imádom őt és nem akarnám elveszíteni. És tudom, hogy nem is veszíteném, de már a tudattól roszul vagyok, ahogy januárban is reagáltak a babára.
Kedves 2. válaszoló részben neked is igazad van, de ebből a kisszövegből tényleg az jött le, hogy nem is gondolok másra, de azért ez nem teljesen igaz, mert nagyon imádom a kislányaimat is és élvezem velük az élet minden percét és teljesen boldoggá tesznek, viszont nagyon sokat gondolok erre a 3. babára is!!!
Köszönöm, hogy írtál! És a fórumcímet is! Menni fogok holnap!
Judit
U.i.: Persze, hogy rajta vagyunk a babatémán. :)
Szia, G!
Menni fogok, nem felejtettem el, csak elutaztam, és csak telről van net, de hétvégén megyek! És mesélek. :) Meg te is. :)
Puszi,
Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!