A 12. heti vizsgálatra a párommal készültem menni. De most jöttem rá, hogy lehet, hogy hüvelyi lesz. Nektek volt bent a párotok hüvelyinél? Lehet furcsán érezném magam :-D
Hát elég valoszínü hogy hüvelyi lesz, de nem feltétlen. Nekem az volt. a hüvelyi kisebb részt lát be de sokkal pontosabb.
Viszont függ az orvostól is melyiket szereti csinálni.
nekem bent volt egy hüvelyin a párom, elöször beültünk az irodájába, ott megbeszéltünk mindent, majd átmentünk a vizsgálójába ketten, ahol megvizsgált, mejd mielött kezdte a hüvelyit behíta a páramat beültetette a fejem mögé és úgy néztük a magzatunkat.
szóval ez teljesen változó. amúgy a párom utálja az összes orvosi dolgot, és még az sem volt biztos hogy a szülést végig nézi, de ide be akart jönni. majd a szülést is végig nézte, és azóta is nagyon jó a kapcsolatunk.
szia
nekem huvelyi volt es bent volt a parom, bar nekunk akkor az mar a harmadik huvelyi volt es mindegyiknel ott volt. Nagyon elvezte, kaptunk felvetelt is es mindenkinek o mutogatta hogy mikor mit kell latni. Bar a 12hetes volt nekunk a legjobb ultrahang, mindent egyertelmuen lehetett latni, meg az ujjait is mi magunk is meg tudtuk szamolni.
Az elso uh elott azert elmagyaraztam neki mi fog tortenni mert nagyon fel a dokiktol, de siman vette az akadalyt es meg a konnyei is folytak amikor meglatta ot. nagy es foleg kozos elmeny mind a kettotoknek az tuti, igy legalabb nem erzi ugy hogy o mindenbol kimarad
22hetes kismama
Nekem a 12. heti hasi UH volt, de volt már bent a párom hüvelyi UH-n is.
Ezt neked kell eldönteni, hogy mennyire érzed magad kellemetlenül, de szerintem ez a szitu teljesen természetes. Neki inkább lehet kellemetlen... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!