Első babát várom és kicsit meginogtam! Milyet és mennyit?
Attól is függ mikorra várod:) Mert én pl. a fiamat novemberben szültem, az ujjatlan kicsi 56os bodykkal nem is tudtam mit kezdeni:)
Az jó ha 56-osból is van 3-4 darab mindenből (kardigán vagy hogy hivják ezt a felsőt:) body, rugi hosszúujjú ha téli ujjatlan ha nyári baba, vékonyabb sapka) meg 62esből is. Egyik ismim bevásárolt 56 osokból erre megszületett a 60 centis kisfia:) volt nagy szaladgálás kezdetben ruhákért:)
Egyébként pl.turiban is nagyon jókat ki lehet fogni nem drágán meg az aukciós oldalakon is és akkor nem fá érte annyira a szived mintha mondjuk 2-3 ezer forintos rugit nő ki vagy esetleg nem is jó rá.
szia4
én vettem 56osból 8rövidujjú bodyt, 8 hosszú ujjú bodyt, 8 rugdalózót,hosszúújjut, 3 kardigánt, 3 sapit, kisharisnyát, 5 hosszu ujjú pulcsit..és mivel februárban született 2 overállt...
turtam farmereket,nagyon jó állapotban...:)
62esből nem vettem ennyit, mert nem tudtam mekkora lesz a gyerek...
egyébként érdemes legalább ennyit venni,mert sok kell...
Én úgy írtam azt a 3-4 et egyrészt hogy minimum, másrészt hogy 56osból meg 62esből is szóval az kapásból 8 :) harmadrészt ha az embernek csak pár darab családtagja, barátnője és egyebe van nem ússza meg ajándék bodyk rugik és egyebek nélkül:))
Így pl.én megvettem amit akartam majd végül itt áll halomba az 56os kisruha zsákban:)
Szia! Nekem 2 hónapos a babám, másfél hónapig hordtuk az 56/62-es ruhákat, szinte egyforma hosszúak voltak, 58 centivel született, most 2 hónaposan már a 68-as kell.
Egy napra, 2 garnitúra ruhát számolj, mert kifolyik a kaka, pisi, bukik, s lehet öltöztetni.
Tescoban,a body a legjobb minőségű, 3 db 1200 körül van. 9db hosszú újjú, és 6 db rövidújjú szerintem simán kell. Fele újszülött méretű, másik fele pedig 3-6 hóig.
6 hosszú nadrág, 0-3 hóig. 2 db tescoban 1000 ft, azt rá tudod adni a hosszú újjú bodyval.
3 kardigán, 1200 ft a tescoban.
2 vékony pamut sapi.
Vékony pléd, 1500 Tesco, nagyon aranyosak vannak.
4 kiszokni.
Corában plüss rugdalózó, most van akciósan 300-700 ft. Influx márkájú, abból újszülött méret, valahogy nő a gyerekkel, mert mikor pici volt is jó volt rá, és még most 2 hónaposan is, nagyon jó minőségű, lehet mosni mosni, s semmi baja! Ezek hosszú újjúak, s jó alá a rövid újjú body.
Újszülött méretből 5 db, és 3 hós 5 darab, azzal kitartotok egy darabig.
20 textilpelenka.
Ezeken felül már csak szép ruhácska kell, mondjuk fari s kising ha dokihoz mész a babával, vagy kisruhácska harisnyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!