Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Akiknek az anyósuk...

Anyukák! Akiknek az anyósuk kertes házban lakik és nincs a földön sehol szőnyeg nem féltitek a kicsit aki már mászik, hogy felfázik?

Figyelt kérdés
Amióta hideg van hála istennek csak most megyünk anyósékhoz akik kertes házba laknak.Mi panelba lakunk és a nappaliba vastag szőnyeg van ahol nem fázik alulról a kicsi, meg persze egy panel jóval melegebb mint egy családi ház.Hogy oldjam meg,hogy ne fázzon a gyerek?Túlzásba viszem?
2011. okt. 25. 11:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Túlzásba. nálunk nincs szönyeg, amikor mászott mindig kantáros nacit, vagy dupla felsöt adtam rá, így alulrol nem fázott. most már megy, ha leül hosszabb idöre aláteszek max valamit.
2011. okt. 25. 11:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Abszolút túlzásba viszed. Mi is kertes házban lakunk a nappaliban csak parketta van a konyhában csak kő. A lányaim harisnya+nadrág+csúszászgátlós zokniban voltak, de volt hogy csak harisnyában. Soha semmi bajuk nem volt emiatt. Ráadásul ha leül, a pelenkán ül, az is melegít.
2011. okt. 25. 11:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi is kertesben lakunk, 14 hósak az ikerfiaim még sokat másznak, nappaliban parketta, konyhában kő, csak a szobában van szőnyeg, de nincs emiatt semmi gondjuk. Ha 20 fok van, van rajtuk harisnya is a naci alatt, ennyi.
2011. okt. 25. 11:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se aggódj. Mi tanyán élünk, mindenhol parketta, a konyhában kő. Harisnyanaci a nadrág alá, plusz vastag zokni, és semmi baja a kicsinek.
2011. okt. 25. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
én is csak kontrázni tudok az előzőekre. nálunk a szobában van csak parketta, a folyosón, konyhában járólap. vastagabb gatyó, zokni és kis cipő, szandi, tutyi szerűség.
2011. okt. 25. 11:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor harisnya + naci.
2011. okt. 25. 12:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi is kertesben lakunk de van szőnyeg anyóséknál nincs. Elég kemény időszak volt mikor mászott a gyerek. nem sokat voltunk ott az biztos. ott nagyon hideg a járólap úgyhogy vittem a mobilágyat és járókaként funkcionált
2011. okt. 25. 12:23
 8/9 anonim ***** válasza:
én is csak nacit és harisnyát adnék rá,de ha nincs a háznak mondjuk pincéje vagy nincs meg a rendes alap 8régi háznál lehetséges), akkor még annál is hidegebb a kő(egy barátnőméknél ilyen). akkor próbáld ki te is, ülj le a gyerek mellé a kőre, padlóra hariban és naciban. ha nagyon fázol,akkor adj a gyerekre vagy téli,bélelt harisnyanacit vagy bélelt nacit és akkor tuti nem lesz semmi baj.
2011. okt. 25. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:
utolsóval kell,hogy egyet értsek!Függ attól is,hogy mennyire hideg anyóséknál a padló???Van-e magas alapja a háznak,mert a láttam már olyan házat ami szinte a földbe volt!Na ottqva hideg a kő!Szóval jól lehurrogtak,hogy túlzásba viszed de ezt tényleg neked kell érezni!Szerintem ha a te lábad zokniba nem fázik akkor jó a harisnya+naci variáció de ha a te lábad fázik zokniban akkor én nem tenném le a földre!Pedig tényleg nem vagyok paramami!
2011. okt. 25. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!