Anyukák! Akiknek az anyósuk kertes házban lakik és nincs a földön sehol szőnyeg nem féltitek a kicsit aki már mászik, hogy felfázik?
Figyelt kérdés
Amióta hideg van hála istennek csak most megyünk anyósékhoz akik kertes házba laknak.Mi panelba lakunk és a nappaliba vastag szőnyeg van ahol nem fázik alulról a kicsi, meg persze egy panel jóval melegebb mint egy családi ház.Hogy oldjam meg,hogy ne fázzon a gyerek?Túlzásba viszem?2011. okt. 25. 11:34
1/9 anonim válasza:
Túlzásba. nálunk nincs szönyeg, amikor mászott mindig kantáros nacit, vagy dupla felsöt adtam rá, így alulrol nem fázott. most már megy, ha leül hosszabb idöre aláteszek max valamit.
2/9 anonim válasza:
Abszolút túlzásba viszed. Mi is kertes házban lakunk a nappaliban csak parketta van a konyhában csak kő. A lányaim harisnya+nadrág+csúszászgátlós zokniban voltak, de volt hogy csak harisnyában. Soha semmi bajuk nem volt emiatt. Ráadásul ha leül, a pelenkán ül, az is melegít.
3/9 anonim válasza:
Mi is kertesben lakunk, 14 hósak az ikerfiaim még sokat másznak, nappaliban parketta, konyhában kő, csak a szobában van szőnyeg, de nincs emiatt semmi gondjuk. Ha 20 fok van, van rajtuk harisnya is a naci alatt, ennyi.
4/9 anonim válasza:
Szerintem se aggódj. Mi tanyán élünk, mindenhol parketta, a konyhában kő. Harisnyanaci a nadrág alá, plusz vastag zokni, és semmi baja a kicsinek.
5/9 anonim válasza:
én is csak kontrázni tudok az előzőekre. nálunk a szobában van csak parketta, a folyosón, konyhában járólap. vastagabb gatyó, zokni és kis cipő, szandi, tutyi szerűség.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor harisnya + naci.
2011. okt. 25. 12:04
7/9 anonim válasza:
Mi is kertesben lakunk de van szőnyeg anyóséknál nincs. Elég kemény időszak volt mikor mászott a gyerek. nem sokat voltunk ott az biztos. ott nagyon hideg a járólap úgyhogy vittem a mobilágyat és járókaként funkcionált
8/9 anonim válasza:
én is csak nacit és harisnyát adnék rá,de ha nincs a háznak mondjuk pincéje vagy nincs meg a rendes alap 8régi háznál lehetséges), akkor még annál is hidegebb a kő(egy barátnőméknél ilyen). akkor próbáld ki te is, ülj le a gyerek mellé a kőre, padlóra hariban és naciban. ha nagyon fázol,akkor adj a gyerekre vagy téli,bélelt harisnyanacit vagy bélelt nacit és akkor tuti nem lesz semmi baj.
9/9 anonim válasza:
utolsóval kell,hogy egyet értsek!Függ attól is,hogy mennyire hideg anyóséknál a padló???Van-e magas alapja a háznak,mert a láttam már olyan házat ami szinte a földbe volt!Na ottqva hideg a kő!Szóval jól lehurrogtak,hogy túlzásba viszed de ezt tényleg neked kell érezni!Szerintem ha a te lábad zokniba nem fázik akkor jó a harisnya+naci variáció de ha a te lábad fázik zokniban akkor én nem tenném le a földre!Pedig tényleg nem vagyok paramami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!