Nem fázik fel? 8hós kislányom elkezdett mászni, megy a járólapon is, csak attól félek felfázik, nálatok hogy van?
Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 15:09
1/4 anonim válasza:
Én kicsim is 8 hós én bentre is harisnyát adok rá+ hosszú ujjú body+ hosszu ujjú felső+ naci+ zoknicipő. Így nem fázik, a földön amúgy is mindig hidegebb van. Nálunk mondjuk padlószőnyegesek a szobák de kikavar így is az előszobába meg a konyhába ahol kő van és kifejezetten hideg. Ilyenkor kitessékelem, illetve ajtórácsot szerelünk el jövőhéten,úgyhogy kénytelen lesz a padlószőnyeges szobában maradni, ott meg nem fázik fel.
2/4 anonim válasza:
Nálunk járólap van (padlófűtés) a nappaliban, egy közepes méretű szőnyeggel. A szőnyeg mellett letrítettem két játszóplédet. Ha nem megy a fűtés elég hideg a kő, sajna nem marad más ha lemászik róla megyek utána és visszafordítom. Ha fel van öltözteteve rendesen én is csak remélem, hogy 1 perc lentléttől nem fázik fel.
3/4 anonim válasza:
Én vastag paplanokat terítettem le a földre, olyanokat amiket épp nem használtunk. Csak a huzatot kell kimosni.. Így nyugodtan mászhatott a "kövön".
4/4 anonim válasza:
Nálunk elég vastag műanyag padló van és a szoba hőmérséklete 24 fok körül van, úgyhogy nem félek, hogy felfázna. Ha járólap lenne , akkor szerintem én is aggódnék de vehetsz habszivacsot esetleg, az lemosható és akár a konyhába is lerakhatod, azon tuti nem fázik fel. Az én lányomon hosszú ujjú body és harisnya van, ha nagyon beöltöztetném akkor talán nem tudna olyan szabadon mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!