Egy év alatti babák anyukái! Ti is féltitek a kicsit a H1N1-től?
Nem.
Eddig talán ha 20 ember meghalt H1N1-ben a 10 milliós lakosságból. Lényegesen nagyobb esélye van, hogy belecsapjon egy villám.
Ez is influenza, csak nevet kapott.
Nem a H1N1-től féltem a gyerekeket, (tavaly is átestek rajta, a nagy három nap alatt lázzal, a kicsi öt nap alatt, hőemelkedéssel, akkor voltak 6 és 1,5 évesek, és kimutatott H1N1 fertőzés), hanem a szövődményektől, meg általában a betegségektől.
Egy sima orrfolyásnál is "beteg az én pici bogárkám, mi lesz vele", persze, hogy mindenki félti őket.
Pont annyira veszem komolyan, mint a többi influenzát, se jobban, se kevésbé.
Nem tudok róla, hogy kisbaba belehalt volna H1N1-be. Egyébként meg olyan emberek haltak meg a H1N1 szövődményeibe eddig, akiknek egyéb más, komoly betegségük volt - magas vérnyomás, szív- és érrendszeri problémák, krónikus elhízás, stb.
Nem hiszem, hogy aki időben elmegy dokihoz, és egyébként semmi baja nincs, csak úgy belehalna ebbe.
Ne haragudj előző, de "mindentől féltem, de ettől nem"?
Nekem ez úgy hangzik, hogy "csakazértsem fogom úgy gondolni, ahogy mások akarják, hogy gondoljam!". Kicsit nekem dacreakciónak tűnik a médiából ömlő kampány ellen. Mert ha belegondolunk, annak semmi értelme, hogy mindentől féltem, de ettől nem. Agyhártyagyulladás járvány végképp nincs, mégis oltattam a gyereket. Sem olyanok, amik ellen a gyerekorvos felkínálja a védőoltást és elfogadom. Ettől csakazértse féltsem a gyerekemet? Az általad felvázolt módszerrel akkor SEMMITŐL sem kéne féltened, nem hogy mindentől, csak ettől nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!